Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Korutanské knedlíky

Korutanské knedlíky
2. 02. 2010 Uzeniny +++++++___
Příprava receptu Korutanské knedlíky: Z mouky, vejce, soli a asi 8 lžic vody připravíme těsto. Necháme jej odpočinout a z dalších surovin připravíme náplň. Těsto rozválíme a nakrájíme na čterce (Stejné jako na ovocné plněné knedlíky) ... …více»

Špagety se slaninou a parmazánem

Špagety se slaninou a parmazánem
2. 02. 2010 Uzeniny +++++-____
Příprava receptu Špagety se slaninou a parmazánem: Špagety si předem uvaříme klasickým způsobem. Stroužky česneku nakrájíme na malé kousky nebo plátky. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a restujeme na oleji v pánvi, do slaniny přidáme česnek. Rozklep ... …více»

Vepřový guláš na česneku

Vepřový guláš na česneku
1. 02. 2010 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřový guláš na česneku: Osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a po všech stranách je za stálého míchání opečeme. Potom maso osolíme, přidáme papriku, kmín, spařená oloupaná a pokrájená rajčata ... …více»

Vepřová pannka s broskvemi

Vepřová pannka s broskvemi
31. 01. 2010 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Vepřová pannka s broskvemi: Plátky vepřové panenky naklepeme, po obou stranách osolíme.Půlku broskve zabalíme do plátku sýra a zabalíme do plátku masa.Závitek potom ještě posypeme grilovacím kořením.Smažíme po obou stranách do z ... …více»

Kořeněná vepřová kýta na žampionech

Kořeněná vepřová kýta na žampionech
31. 01. 2010 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Kořeněná vepřová kýta na žampionech: Na oleji osmahneme do tmava nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené žampiony a dusíme. Do téměř vydušených žampionů přidáme pokrájené maso, mírně dusíme, než pustí šťávu, osolíme, opepříme, přidáme houbo ... …více»
 

Lasagne s masem a zeleninou

Lasagne s masem a zeleninou
31. 01. 2010 Mleté maso +++++++___
Příprava receptu Lasagne s masem a zeleninou: Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm posekanou cibuli. Než začne růžovět, přidáme maso a opečeme. Přisypeme nahrubo nastrouhanou mrkev a celer, chvíli společně podusíme. Osolíme, opepříme, zal ... …více»

Masové kostky na zelenině

Masové kostky na zelenině
31. 01. 2010 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Masové kostky na zelenině: Vepřovou krkovici nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej a přidáme cibulku, kterou orestujeme dozlatova. Poté přidáme vepřové maso, které osolíme a opepříme a také orestujeme. Poté přidáme ... …více»

Králičí nudličky se žlutou rýží

Králičí nudličky se žlutou rýží
31. 01. 2010 Králičí maso ++++++____
Příprava receptu Králičí nudličky se žlutou rýží: Na másle osmahneme nakrájené maso. Ochutíme ho bylinkovou solí, nasypeme k němu suchou rýži a přidáme kurkumu a sójovou omáčku. Vše dobře promícháme, zalijeme 1/2 l vody a pod pokličkou uvaříme vše do ... …více»

Pašváre s bramborami

Pašváre s bramborami
30. 01. 2010 Vepřové maso +++++++-__
Příprava receptu Pašváre s bramborami: Do pekáče vymazaného sádlem naskládáme plátky syrových brambor. Okořeníme, poklademe plátky česneku a pokmínujeme. Na připravené brambory položíme okořeněná žebírka, opět pokmínujeme a obložíme cibule ... …více»

Vepřová játra na jehle

Vepřová játra na jehle
30. 01. 2010 Vnitřnosti +++++++___
Příprava receptu Vepřová játra na jehle: Játra krátce orestujeme na oleji, mírně osolíme a okořeníme. Klobásu nakrájíme na kolečka a cibuli a papriku na kousky. Střídavě napichujeme na jehly a na roštu pečeme asi půl hodiny. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !