Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
2. 02. 2010 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Korutanské knedlíky: Z mouky, vejce, soli a asi 8 lžic vody připravíme těsto. Necháme jej odpočinout a z dalších surovin připravíme náplň. Těsto rozválíme a nakrájíme na čterce (Stejné jako na ovocné plněné knedlíky) ... …více»
|
![]() |
2. 02. 2010 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Špagety se slaninou a parmazánem: Špagety si předem uvaříme klasickým způsobem. Stroužky česneku nakrájíme na malé kousky nebo plátky. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a restujeme na oleji v pánvi, do slaniny přidáme česnek. Rozklep ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vepřový guláš na česneku: Osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a po všech stranách je za stálého míchání opečeme. Potom maso osolíme, přidáme papriku, kmín, spařená oloupaná a pokrájená rajčata ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vepřová pannka s broskvemi: Plátky vepřové panenky naklepeme, po obou stranách osolíme.Půlku broskve zabalíme do plátku sýra a zabalíme do plátku masa.Závitek potom ještě posypeme grilovacím kořením.Smažíme po obou stranách do z ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kořeněná vepřová kýta na žampionech: Na oleji osmahneme do tmava nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené žampiony a dusíme. Do téměř vydušených žampionů přidáme pokrájené maso, mírně dusíme, než pustí šťávu, osolíme, opepříme, přidáme houbo ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2010 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Lasagne s masem a zeleninou: Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm posekanou cibuli. Než začne růžovět, přidáme maso a opečeme. Přisypeme nahrubo nastrouhanou mrkev a celer, chvíli společně podusíme. Osolíme, opepříme, zal ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Masové kostky na zelenině: Vepřovou krkovici nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej a přidáme cibulku, kterou orestujeme dozlatova. Poté přidáme vepřové maso, které osolíme a opepříme a také orestujeme. Poté přidáme ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2010 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Králičí nudličky se žlutou rýží: Na másle osmahneme nakrájené maso. Ochutíme ho bylinkovou solí, nasypeme k němu suchou rýži a přidáme kurkumu a sójovou omáčku. Vše dobře promícháme, zalijeme 1/2 l vody a pod pokličkou uvaříme vše do ... …více»
|
![]() |
30. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pašváre s bramborami: Do pekáče vymazaného sádlem naskládáme plátky syrových brambor. Okořeníme, poklademe plátky česneku a pokmínujeme. Na připravené brambory položíme okořeněná žebírka, opět pokmínujeme a obložíme cibule ... …více»
|
![]() |
30. 01. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vepřová játra na jehle: Játra krátce orestujeme na oleji, mírně osolíme a okořeníme. Klobásu nakrájíme na kolečka a cibuli a papriku na kousky. Střídavě napichujeme na jehly a na roštu pečeme asi půl hodiny. ... ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|