Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuchařská pohotovost - Kuřecí steak s arašídovou krustou, pečenými bramborami a zeleninou

Kuchařská pohotovost - Kuřecí steak s arašídovou krustou, pečenými bramborami a zeleninou
16. 12. 2009 Drůbeží maso +++++++___
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Kuřecí steak s arašídovou krustou, pečenými bramborami a zeleninou: Kuřecí prsa rozpůlíme a zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme a pro zlobivé děti a dospělé přidáme i trochu chilli. Na oleji je krátce opečeme z obou stran, položíme na plech vyložený papírem na pečení ... …více»

Vepřové maso na paprikách s houbami

Vepřové maso na paprikách s houbami
15. 12. 2009 Vepřové maso +++++++-__
Příprava receptu Vepřové maso na paprikách s houbami: Cibuli nadrobno nakrájíme a necháme zpěnit na tuku. Maso nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli. Když maso pustí šťávu osolíme ho, přidáme sladkou mletou papriku a necháme zasmahnout. Vše zalijeme hor ... …více»

Maďarský perkelt s noky

Maďarský perkelt s noky
15. 12. 2009 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Maďarský perkelt s noky: Na oleji osmahneme cibulku, přidáme osolené maso, obalené v mouce smíchané s paprikou. Osmahneme maso z obou stran. Maso může být jakékoli. Kuře, králík atd. Po osmahnutí podlijeme troškou vody, tak a ... …více»

Játra madam Olgy

Játra madam Olgy
15. 12. 2009 Vnitřnosti +++++-____
Příprava receptu Játra madam Olgy: Játra nakrájíme na plátky, okořeníme, opečeme na oleji spolu se slaninou nakrájenou na kostičky. Přidáme krájenou cibuli, krájenou feferonku a dusíme. Asi po 15 minutách přidáme lečo i s nálevem, hráš ... …více»

Arroz verde neboli zelená rýže

Arroz verde neboli zelená rýže
14. 12. 2009 Drůbeží maso ++++++++__
Příprava receptu Arroz verde neboli zelená rýže: Lišky necháme okapat. Oloupanou cibuli a česnek posekáme. Maso omyjeme a osušíme, nakrájíme na kostky a opečeme na 3 lžících oleje. Přidáme polovi­nu cibule a česneku, všechny houby a podusíme. Přilij ... …více»
 

Sekaná se šlehačkou

Sekaná se šlehačkou
14. 12. 2009 Mleté maso ++++++____
Příprava receptu Sekaná se šlehačkou: Všechny ingredience smícháme dohromady. Necháme v lednici chvíli odležet a vsáknout šlehačku do masa. Pak uděláme váleček, který obalíme blánou a posypeme ještě trochu vegetou. Podlejeme olejem a ze z ... …více»

Řecké kuře se skořicí

Řecké kuře se skořicí
14. 12. 2009 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Řecké kuře se skořicí: Kuře osolíme, opepříme, posypeme skořicí (hodně - až do hněda). Brambory nakrájíme na plátky, osolíme, poskořicujeme i vrchní vrstvu a naskládáme na plech. Vedle brambor dáme kuře, zalejeme sklenicí ... …více»

Nepravý španělský ptáček

Nepravý španělský ptáček
14. 12. 2009 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Nepravý španělský ptáček: Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na každý plátek položíme kousek párku, slaniny, pórku, kyselé okurky a čvrtku vejce. Zabalíme a ovážeme nití. Poté obalíme v mouce a dáme opéct. ... …více»

Čína z masa

Čína z masa
14. 12. 2009 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Čína z masa: Maso nakrájené na kostičky naložíme přes noc do vzniklé směsi. Poté marinové maso orestujeme na pánvi a podáváme s rýží. ... ... …více»

Krkovice na žampionech a šťávě

Krkovice na žampionech a šťávě
13. 12. 2009 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Krkovice na žampionech a šťávě: Vepřové krkovice naklepeme, jemně osolíme a osmahneme na olivovém oleji, přidáme nakrájené žampiony a ještě chvíli společně smažíme. Poté trochu zalijeme vodou a přidáme bujón, přiklopíme poklicí a cc ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !