1 střední cibule
| 80 g libové slaniny nebo parmské šunky
| 2 lžíce oleje
| 1 plechovka loupaných rajčat
| dle chuti sůl
| 1 čerstvá feferonka
| 1 balení bramborových nočků
| na posypání: petrželka a parmazán
Postup přípravy receptu Nočky po italsku:
Nakrájenou slaninu osmahneme na oleji, přisypeme pokrájenou cibuli a necháme je zesklovatět. Přidáme plechovku rajčat, feferonku zbavenou semíek a nakrájenou najemno. Přivedeme k varu a necháme vařit, dokud se rajčata nevyvaří a omáčka nezhoustne. Mezitím uvaříme v osolené vodě nočky dle návodu. Vyjmeme je z vody a servírujeme na talíři s omáčkou posypanou nasekanou petrželkou a parmazánem.
Fotky receptu Nočky po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!