![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 01. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí v hrnci: 1. Maso nakrájíme na kousky, osmahneme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kmín, bazalku, osolíme, opepříme a zalijeme trochou vody. Podusíme, přidáme zelí nakrájené na nudličky, mrkev nakrá ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Houbovec s uzeným bůčkem: Žemle nakrájíme na plátky a namočíme v mléce. Také sušené houby namočíme do mléka. Mléko slijeme a přidáme ho k houskám. Houby ve slané vodě trochu povaříme, pak... ... ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsa na houbách: Kuřecí prsa naklepeme, osolíme, opepříme a prudce opečeme na rozpáleném oleji. Vyjmeme. Do pánve vložíme rozpálenou cibuli, necháme zesklovatět, přidáme houby, podusíme, přidáme na kolečka... ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený květák s brambory: Oloupané brambory nakrájíme na plátky. Květák rozebereme na růžičky, košťál nakrájíme na plátky a maso na kostičky. Zapékací misku vymažeme máslem a do ní vrstvíme střídavě... ... ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajčata zapečená s mletým masem a sýrem: Na oleji zpěníme cibulku, přidáme masa, utřený česnek, petrželovou nať a koření, osolíme, opepříme. Nakonec vmícháme sýr a dužinu z rajčat, kterým jsme odkrojili vršky. Částečně vydlabaná ... ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzený pivní steak: Uzenou pečeni vykostíme a z vykoštěného masa nakrájíme na čtyři steaky, které lehce dlaní naklepeme. Posypeme pepřem (černým a zeleným) a opečeme po obou stranách na oleji. Přidáme strouhaný chléb, .. ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Japonská jehla: Na grilovací jehlu střídavě napichujeme kousky na plátky nakrájeného kuřecího masa a kousky jater. Smícháme víno, cherry, sojovou omáčku a glutasol. Špízy ve směsi marinujeme asi hodinu. Dáme do ... ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory plněné masem: Očištěné maso nakrájíme na malé kousky, podlijeme, osolíme a podusíme. Velké brambory oloupeme, rozkrojíme na poloviny a vydlabeme. Hotové maso rozemeleme, smícháme s nasekanou petrželkou a vzniklou s ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kmotrovo pokušení: Bagetu si podélně rozříznete, namažete sýrem, dle vašeho výběru a chuti a pokladete na kolečka nakrájeným salámem Zeus nebo Hádes. Podle vaší fantazie dozdobte bagetky cherry rajčátky a zeleným saláte ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kmotrův chlebíček s paprikášem: Na oleji opečeme asi půl centimetru silná kolečka rajčat, která následně osolíme a opepříme. Nakrájím bagetu, obložíme osmaženými rajčaty, plátky mozzarelly a kolečky Paprikáše. Dáme zapéct do trouby ... …více»
|