![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso v listovém těstě : Uzenou pečeni uvaříme s cibulí, česnekem a bobkovým listem téměř doměkka a necháme vychladnout. Listové těsto rozválíme na pomoučeném válu do tvaru obdélníku. Vnitřní kraje potřeme rozšlehaným vejcem, ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře krále Prithvírádže: Očištěné kuře naporcujeme a kůži stáhneme. Česnek, sůl a všechno koření vyjma šafránu důkladně rozetřeme a kuře tím potřeme. Porce vložíme na rozpálené máslo, mírně podlijeme a necháme probublávat, až ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hajdarábádská sekaná: Cibule nadrobno nakrájíme. Polovinu osmažíme na tuku dozlatova. Všechny ostatní ingredience pečlivě promícháme - zelenina je nadrobno nasekaná nebo rozemletá - a zformujeme do šišky. Vložíme na osmaže ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kebab: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na stejnoměrné kostičky. Cibuli nakrájíme na klínky, papriku na větší kostky a rajčata ponecháme celá. Na špízovou jehlu nebo namočenou špejli napichujeme střídavě ma ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinované králičí řízky: Naklepané a na okrajích naříznuté řízky v misce přelijte smíchanými surovinami na marinádu, přikryjte a nechte v chladu marinovat. Řízky z obou stran osolte, poprašte moukou, obalte ve vejcích a prosá ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na 100 + 1 mandli: Kuře očistíme, naporcujeme a kokos rozvaříme. Česnek utřeme se solí, zázvorem a kari kořením. Touto směsí potřeme kousky kuřete a necháme odpočinout. Nasekáme cibuli a osmažíme na polovině másla dozla ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě: Nožem rozsekáme máslo v hladké mouce a osolíme. Přidáme postupně 1/8 litru vody. Těsto krátce propracujeme, vyválíme na sílu 2 cm a necháme přikryté v chladu odpočinout. Zatím zahřejeme olej na vyšší ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Masitá jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Šneci s bylinkovým máslem: Šneky opereme a namočíme na 10 hodin do soli a octa. Uvolní to sliz. Znovu šneky dobře opereme a dáme na 30 minut do vařicí vody. Vyndáme a vybereme maso z ulit. Odřízneme černá střívka a znovu šneky ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře zapečené v paprikové krustičce: Kuře rozdělíme, osolíme, vložíme do poloviny rozpuštěného másla a opečeme dorůžova. Podlijeme několika lžícemi vody a v mírně vyhřáté troubě upečeme doměkka. Vejce rozkvedláme s mlékem a moukou, osolí ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zdravé ale dobré: Brambory uvaříme ve slupce, kukuřici dáme do kastrolku pokud chceme s trochou tuku a osmahnene do měka a osolíme. brokolici rozeberem na růžičky a dáme vařit do slané vody.Uvaříme do polotvrd, scedíme ... …více»
|