![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory po šumavsku: Brambory oloupeme, rozpůlíme a na řezu vyhloubíme jamku. Potřeme česnekem utřeným se solí a důlky naplníme na kostičky nakrájeným a osoleným bůčkem. Pak brambory narovnáme... ... ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filety z krůtích prsou na cuketových závitcích plněné julienem z mrkvičky a kedlubny: Krůtí prsa osolíme, opepříme, opečeme na oleji. Kedlubnu, pórek a karotku nakrájíme na slabší hranolky a orestujeme, pak zabalíme do cukety nakrájené na tenké plátky. Očištěnou červenou řepu orestujem ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýže s klobáskami a kuřecími játry: V hlubší velké pánvi nebo kastrolu rozehřejeme 2 lžíce oleje a opečeme na něm nakrájenou klobásu a slaninu. Vyjmeme děrovanou naběračkou a dáme stranou... ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí stehna s mandlemi: Porce kuřete omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. V kastrolu nebo pekáčku rozehřejeme olej, zpěníme na něm nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Vložíme porce kuřete, krátce osmahneme a pod ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí paprikové řízky: Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Polovinu sádla rozehřejeme na pánvi, přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme dozlatova. Pak k ní přidáme mletou papriku a vše společně ještě krátce orestujeme. Cibu ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí hřbet se špenátem: Jehněčí hřbet vykostíme, ale kosti nevyhazujeme. Bylinky a zeleninu omyjeme a osušíme. Zeleninu nahrubo nakrájíme nebo nastrouháme. 2 snítky tymiánu odložíme, bylinky, zeleninu a kosti zprudka opečeme ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Skládané zelí: Na oleji zpěníme cibulku, přidáme mleté maso, které rozmačkáme, aby se nedělali hrudky. Orestujeme, osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Pečící mísu vymažeme ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Buchtičky plněné uzeným masem: Promícháme droždí s cukrem a směs zředíme malým množstvím vlažného mléka. Přidáme ještě trochu hladké mouky a takto vzniklý kvásek dáme do teplé místnosti vykynout...
... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečená kuřecí játra: Slaninu nakrájíme na plátky, opečeme dozlatova a položíme na dno zapékací misky, kterou jsme vymazali máslem. Na pánvi rozpustíme máslo a na něm játra po obou stranách opečeme... ... ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jadranské jehněčí: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kousky. Rajčata, cibuli, brambory, lilek, cukety a houby nakrájíme na větší kousky. Nakrájené maso dáme do hlubšího hrnce, přidáme houby, bobkový list, česne ... …více»
|