![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 01. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopový džuveč: Očištěné a umyté maso nakrájíme na malé kostky, cibuli očistíme a drobné nasekáme, oloupaný baklažán a salátovou okurku nakrájíme na malé kostky, zelené papriky zbavíme semeníků a nakrájíme na nudličk ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí frikadelky se zeleninovým pyré: Oloupané brambory a očištěnou kořenovou zeleninu pokrájíme na malé kousky, zalijeme vodou, osolíme a vaříme. Když jsou brambory i zelenina měkké, vodu slijeme, zalijeme teplým mlékem a rozšťoucháme na ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sardelové řízky: Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, potřeme máslem umíchaným se sardelovou pastou a necháme nejméně 2 hodiny odležet v chladu. Nejlépe do druhého dne. Nařízneme okraje a rychle opečeme po obou ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kýta na pivě: Plátky masa nakrájíme na nudličky a opečeme na vyškvařené slanině. Posolíme , popepříme a dusíme ve vlastní šťávě, až je maso skoro měkké. Do druhého pekáčku střídavě skládáme maso posypané tymiánem a ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kuličky mletého masa: Brokolici zbavíme listů a pak spolu s květákem ji natrháme na růžičky. Oba druhy zeleniny důkladně propereme, pak povaříme asi 30 minut ve vroucí slané vodě, slijeme, prudce zchladíme a necháme okapat ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsíčka s kapustičkami a houbami: Sušené houby dáme na asi 20 minut nabobtnat ve vodě, poté je scedíme, necháme okapat a pokrájíme. Kapustu v osolené vroucí vodě povaříme asi 10 minut. Poloměkkou ji scedíme, větší růžičky případně pře ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s mletým masem: Strouhanku nasypeme do misky a nalijeme na ni tolik mléka, aby se všechno mléko vsáklo. Přidáme mleté maso, jednu nastrouhanou cibuli, vajíčko, sůl a pepř. Směs rukama propracujeme a vytvoříme krokety ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaný řízek s pivní omáčkou: Rohlík namočíme do 250 ml piva, papriky omyjeme, očistíme a 3 z nich nakrájíme na kostičky. Rohlík vymačkáme a vmícháme do mletého masa s kostičkami paprik, vejci, solí, pepřem a mletou paprikou. Z ml ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaná se zakysanou smetanou: Mleté maso osolíme a opepříme podle chuti. Přidáme prolisovaný česnek a za stálého zpracovávání masové hmoty rukama přidáváme postupně po lžících zakysamou smetanu, kterou do směsi důkladně zapracováv ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí s kuskusem: Příprava marinády: Do větší hluboké mísy nalijeme dvě lžíce olivového oleje, posypeme sekaným tymiánem, pokapeme citronovou šťávou a přidáme posekaný česnek. Marinádu opepřím ... ... …více»
|