![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Moravský pivní guláš: Maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku a lehce osmahneme. Na tento základ vložíme osolené maso, posypeme kmínem a orestujeme. Zalijeme polovičkou piva, přidáme r ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na černo: Omyté a osušené porce z králičího předku osolíme. Na rozškvařené slanině osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme koření,předek z králíka, zalijeme vývarem a dusíme. Z másla... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí ořechová stehna: Krůtí stehna posolíme, popepříme, posypeme mletou sladkou paprikou, grilovacím kořením.
Nakrájíme si špek na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Ořechy nasekáme.
krůtí... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík v kapustě: Králičí předek omyjeme, osušíme a nasekáme na kousky. Slaninu pokrájíme nadrobno, rozehřejeme a osolené a opepřené maso na ní opečeme. Opečené maso vyjmeme, na slanině zpěníme nadrobno... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík zapečený s ovesnými vločkami: Králíka omyjeme, osušíme a nasekáme na kousky,které osolíme a opepříme. Maso necháme v lednici odležet. Ovesné vločky uvaříme téměř do měkka a propláchneme studenou vodou. Na slanině zpěníme... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na bílém víně: Kýtu z králíka omyjeme, osušíme a vykostíme. Kosti dáme vařit společně s nakrájenou zeleninou a kořením. Z másla a mouky uděláme jíšku, zalijeme ji vychladlým a procezeným králičím... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík dušený se zeleninou a brambory: Králičí předek omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce. Dno zapékací misky poklademe plátky oloupaných brambor, na ně dáme plátky celeru, na kolečka nakrájený pórek a nahrubo nasekanou cibuli. Na tento ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s rýží na pánvi: Uvaříme si rýži. Cibuli nakrájíme na kostky, papriky na proužky. Rajče zbavíme slupky a semínek a nakrájíme na kostičky. Řízky nakrájíme na větší kousky a oloupeme česnek. Na pánev dáme olej... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová panenka na brusinkách: Paneneky osolíme, okořeníme a necháme 2-3 hodiny odležet. Poté zprudka opečeme na oleji a přidáme máslo, brusinky a krátce podusíme. Na talíře dáme směs čekanky, řezy upečené panenky... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Masitá jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Šneci na špízu: Na tenké plátky slaniny položíme šnečí polotovar. Lehce osolíme, okořeníme pepřem, posypeme nasekanou petrželkou a zakápneme citr. šťávou. Pečlivě zabalíme a spolu s hlavičkam... ... ... …více»
|