![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šumavská kapsa s játry: Do silněji nakrájených kotlet uděláme nožem kapsu, osolíme a opepříme. Na plátek slaniny klademe plátek jater, plátek cibule, trochu uvařených sušených hub, opepříme, svineme do roličky a vložíme do o ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Voňavý lilek: Rozkrájíme nadrobno houby, bambusové výhonky, šunku a kuřecí maso. Namícháme omáčku. Oloupeme lilek a nakrájíme ho na malé čtverečky. Na prudkém ohni lilek opékáme v drátěném košíku asi pět minut v ol ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapsa mlynáře: Hovězí roštěnky dobře naklepeme do pravidelného tvaru (nesmí být prorostlé, ale jednolité, libové), přehneme a naplníme strouhaným sýrem, nakrájenou šunkou a houbami (v případě sušených předem předvař ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík jinak na šalvěji: Ve velké pánvi rozpálíme olej a osmažíme na nich kousky králíka do hněda. Osolíme a opepříme. Přidáme šalvěj, rozmarýn, víno a hořčici, vše pečlivě promícháme a porce králíka v té směsi přímo v pá ... ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Maminčiny falešné řízky: Položíte si na dlaň plátek sýra, přiklopíte plátkem salámu, přiklopíte sýrem, salámem a pokračujete, až je ta placka vysoká asi půl centimetru, dole i nahoře sýr. Pak ji trochu smáčknete, aby se to ma ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pečené v soli: Maso očistit od blan a přebytečného tuku, ale nějaký nechat. V míse dohromady zamíchat sůl a 170 - 200 ml vody, až vznikne tuhá pasta připomínající mokrý sníh. Maso tukem nahoru vložit do pekáčku, kam ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šneci z krůty: Krůtí řízky, proužky slaniny, kusy kapie rozkrojíme podélně napůl. Z jednoho pruhu masa, slaniny a kapie stočíme šneka a napíchneme na špejli nebo na jehlu. Pokračujeme s dalšími proužky, nakonec bude ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Stroganof: Nejdříve si připravíme hořčičnou směs: smícháme hořčici, cukr, sůl a trochu horké vody - necháme 15 minut odpočinout. Mezitím si nakrájíme nahrubo cibuli, žampiony na plátky. Maso nakrájíme na hranolk ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2007 Sýrová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hermelínová miska: Připravíme 4 alobalové misky, točený salám, nakládanou zeleninu, pálivou mletou papriku a hermelín. Na dno misek naskládáme na kolečka nakrájený točený salám, na to dáme nakládanou zeleninu a posypeme ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Párky v omáčce : Na sádle osmažíme cibulku. Zasypete ji moukou a smažíte, až cibulka zažloutne. Přihodíte lžičku sladké papriky, zalijete dvěma sběračkami studené vody a povaříte. Do omáčky dáte prohřát párky a podává ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |