Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Jiří Lábus v komedii Milion |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Toskánská vepřové pečeně: Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nakrájíme. Bylinky najemno nasekáme a vše smícháme. Směs promícháme s olejem. Troubu předehřejeme na 200°C. Do povrchu vepřové pečeně vetřeme sůl s pepřem a potřeme ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Řízky v jogurtu: Rozmíchá se 1 bílý jogurt s vajíčkem, do toho se rozmačkají 2 stroužky česneku a trochu grilovacího koření. Maso se naklepe, trochu osolí, přidá malá špetička pepře a nechá 1-2 dny uležet v jogurtové ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Tvarůžková čína: Vepřové na krajíme na proužky, ochutíme kořením na čínu, solí a pepřem, orestujeme, potom přidáme sojovku a kečup, ještě chvilku mícháme a na konec přidáme na kostičky nakrájené olomoucké tvarůžky a h ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Salát s kuřecími prsy: 100 gramů kuřecích prsou nakrájíme na kostičky. Na talíř položíme natrhané listy ledového salátu, posypeme masem a přidáme pár nakrájených ředkviček a trochu kukuřice. Zalijeme jogurtovou zálivkou, kt ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vepřové nudličky s fazolkami: Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na nudličky. V hrnci rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme maso, zasypeme paprikou, hladkou moukou a osmahneme. Podlijeme vodou, oso ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Ananas plněný rozinkovou rýží s krůtími medajlonky: Rýži propláchneme a dáme vařit asi na 5 min. Slijeme a propláchneme studenou vodu. Na másle s olivovým olejem orestujeme cibuli. Přidáme na kostky nakrájené jablko a ananas spolu s rozinkami a mandlem ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Opilé kuře: V misce rozmícháme 2 lžíce oleje, sojovou omáčku, koření, brandy, cukr, zázvor, nasekanou šalotku a prolisovaný česnek.Do této směsi namáčíme na kostičky nakrájené osolené kuřecí maso a necháme hodinu ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Roláda z mletého masa : Na vál dáme strouhanku a na ní mleté maso, které rozválíme na plát. Ten potřeme hořčicí a poklademe šunkou nebo slaninou, rozetřeme míchaná vejce a posypeme žampiony a zeleninou. Plát svineme v rolád ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí plátky s broskví a pečené brambory: Kuřecí prsíčka naklepeme, osolíme, posypeme kari a opečeme. Opečené plátky přeložíme do pekáčku, na každý plátek položíme půlku broskve, pokryjeme plátkem sýra, podlijeme šťávou z kompotu a dáme zapéc ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kuřecí špíz a květákový salát: Kuřecí prsa a sýr pokrájíme na kostky a střídavě napichujeme na špejle. Připravíme trojobal s jemně nasekanou petrželkou a v něm kuřecí špízy obalíme. Pak smažíme na oleji.
Květák a brokolici krátce ... …více»
|
| Soutěž o novinku Lidé, kteří mají rádi psy, mají rádi lidi, kteří mají rádi psy. |
|
| Soutěž o vánoční kazetu RENOVIA a vánoční krémy na ruce SynCare. |
|
| Vyhrajte přípravky Naturevia a rozlučte se s podzimními splíny. |
|
| Soutěž o vstupenky do Kutné Hory na výstavu v Českém muzeu stříbra. |
|
| Soutěž o velký adventní kalendář Mixit. |
|
| Zpříjemněte si čekání na Ježíška s adventním kalendářem Oriflame. |
|
| Soutěžte s Elmich o moderní keramickou pánev Vital. |
|
| Soutěž o balíčky řady Pangamin pro zdraví střevního mikrobiomu. |
|