Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.06. 2025
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlá svíčková z králíka

Rychlá svíčková z králíka
2. 12. 2007 Králičí maso +++++++-__
Příprava receptu Rychlá svíčková z králíka: Králíka očistíme a naporcujeme. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme. V kastrolu osmažíme cibuli na sádle nebo na oleji, pak přidáme halali a opět osmahneme. Přidáme naporcovaného králíka a osmahneme. ... …více»

Brambory s kuřecím masem na kari a šlehačce

Brambory s kuřecím masem na kari a šlehačce
2. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Brambory s kuřecím masem na kari a šlehačce : Pekáč jemně pomažeme olejem a klademe brambory nakrájené na kolečka tenčí, jakmile poklademe první vrstvou posypeme solí kari kořením a kmínem takhle stejně uděláme asi 3 řady - můžeme i 4 a nakonec ... …více»

Brambory se zelím a smetanou

Brambory se zelím a smetanou
2. 12. 2007 Uzeniny ++++______
Příprava receptu Brambory se zelím a smetanou : Do vymaštěného pekáče naskládáme plátky brambor, na ně uzené maso, zelí a zase brambory. Polijeme smetanou se solí a pepřem. Brambory se zelím dáme zapéct podle potřeby. ... …více»

Lasagne Frankie

Lasagne Frankie
2. 12. 2007 Mleté maso +_________
Příprava receptu Lasagne Frankie: Mleté maso opečeme (můžeme i na cibulce), okořeníme, osolíme, přidáme protlak. Přilijeme smetanu a víno, povaříme, přidáme zeleninový vývar, aby se vytvořila omáčka. Do zapékací misky naskládáme maso ... …více»

Špagety s čínským zelím

Špagety s čínským zelím
2. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špagety s čínským zelím: Maso nakrájíme na kostičky, na zpěněné cibuli orestujeme, přidáme kmín, sůl, masox, podlijeme a dusíme do měkka. Čínské zelí nakrájíme, podusíme na oleji, podlijeme vodou a na mírném stupni povaříme ... …více»
 

Vepřové dušené po staru

Vepřové dušené po staru
2. 12. 2007 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Vepřové dušené po staru: Plec nakrájíme na větší kousky, posypeme grilovacím kořením a opečeme na oleji. Zalijeme vývarem a dusíme 15 minut. Zeleninu a brambory očistíme a pokrájíme. K podušenému masu přidáme cibuli, zeleninu ... …více»

Dušené pikantní maso s jogurtem

Dušené pikantní maso s jogurtem
2. 12. 2007 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Dušené pikantní maso s jogurtem: Z masa nakrájíme nudličky jako na čínu a naložíme je osolené přes noc do jogurtu. Na oleji osmahneme cibuli, pokrájený česnek a koření. Přidáme maso s jogurtem. Stříkneme trochou vody a dusíme pod pok ... …více»

Pikantní králík a pohanková rýže

Pikantní králík a pohanková rýže
2. 12. 2007 Králičí maso +++++++___
Příprava receptu Pikantní králík a pohanková rýže: Z oleje, česneku, cibule a koření připravíme marinádu, do které naložíme maso na 12 hodin. Po odležení maso orestujeme a dusíme ve vlastní šťávě do měkka. Šťávu pak zahustíme škrobovou moučkou a prova ... …více»

Upečená perlička

Upečená perlička
2. 12. 2007 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Upečená perlička: Na pánvi opečeme perličku rozdělenou na 8 dílů, na každé straně přibližně šest minut. Kůžička by měla být mírně připálená, aby maso mělo lepší chuť. Smícháme hořčici, citrónovou šťávu a kůru a podle c ... …více»

Brambory s kapustou a klobásou

Brambory s kapustou a klobásou
2. 12. 2007 Uzeniny +_________
Příprava receptu Brambory s kapustou a klobásou: Ve slupce uvařené brambory nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na kostky a s troškou oleje rozškvaříme. Přidáme nakrájenou cibuli, opražíme, vložíme na kolečka nakrájenou klobásu a ještě krátce op ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !