![]() |
2. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlá svíčková z králíka: Králíka očistíme a naporcujeme. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme.
V kastrolu osmažíme cibuli na sádle nebo na oleji, pak přidáme halali a opět osmahneme. Přidáme naporcovaného králíka a osmahneme. ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Brambory s kuřecím masem na kari a šlehačce : Pekáč jemně pomažeme olejem a klademe brambory nakrájené na kolečka tenčí, jakmile poklademe první vrstvou posypeme solí kari kořením a kmínem takhle stejně uděláme asi 3 řady - můžeme i 4 a nakonec ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory se zelím a smetanou : Do vymaštěného pekáče naskládáme plátky brambor, na ně uzené maso, zelí a zase brambory. Polijeme smetanou se solí a pepřem. Brambory se zelím dáme zapéct podle potřeby.
... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lasagne Frankie: Mleté maso opečeme (můžeme i na cibulce), okořeníme, osolíme, přidáme protlak. Přilijeme smetanu a víno, povaříme, přidáme zeleninový vývar, aby se vytvořila omáčka.
Do zapékací misky naskládáme maso ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špagety s čínským zelím: Maso nakrájíme na kostičky, na zpěněné cibuli orestujeme, přidáme kmín, sůl, masox, podlijeme a dusíme do měkka.
Čínské zelí nakrájíme, podusíme na oleji, podlijeme vodou a na mírném stupni povaříme ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové dušené po staru: Plec nakrájíme na větší kousky, posypeme grilovacím kořením a opečeme na oleji. Zalijeme vývarem a dusíme 15 minut. Zeleninu a brambory očistíme a pokrájíme. K podušenému masu přidáme cibuli, zeleninu ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené pikantní maso s jogurtem: Z masa nakrájíme nudličky jako na čínu a naložíme je osolené přes noc do jogurtu. Na oleji osmahneme cibuli, pokrájený česnek a koření. Přidáme maso s jogurtem. Stříkneme trochou vody a dusíme pod pok ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní králík a pohanková rýže: Z oleje, česneku, cibule a koření připravíme marinádu, do které naložíme maso na 12 hodin. Po odležení maso orestujeme a dusíme ve vlastní šťávě do měkka. Šťávu pak zahustíme škrobovou moučkou a prova ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Upečená perlička: Na pánvi opečeme perličku rozdělenou na 8 dílů, na každé straně přibližně šest minut. Kůžička by měla být mírně připálená, aby maso mělo lepší chuť. Smícháme hořčici, citrónovou šťávu a kůru a podle c ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory s kapustou a klobásou: Ve slupce uvařené brambory nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na kostky a s troškou oleje rozškvaříme. Přidáme nakrájenou cibuli, opražíme, vložíme na kolečka nakrájenou klobásu a ještě krátce op ... …více»
|