![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 12. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zadělávané telecí: Maso vcelku vložíme do tlakového hrnce, zalijeme osolenou vodou a uvaříme doměkka. Měkké maso vyjmeme, vývar slijeme do hrnce, přidáme na růžičky rozebraný květák a vaříme do měkka. Do vývaru vlijeme ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušená jehněčí kýta: Jehněčí maso nakrájíme přes vlákno na řízky, osolíme, opepříme, potřeme tukem a vložíme do nízké zapékací misky. Upečeme, ke konci podlijeme vínem a pokapeme citrónovou šťávou.. ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Špagety zeleninové se šunkou: Špagety uvaříme. Orestujeme si na velké pánvi cibulku. Potom přidáme na kostičky papriku a necháme změknout. Mezitím si spaříme rajčata a oloupeme. Nakrájíme na kostičky a přidáme k paprice. ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Telecí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažený telecí řízek Cordon bleu: Řízky odblaníme, naklepeme a nasekneme okraje. Na řízky položíme plátek sýra a plátek šunky, překryjeme druhým plátkem a sklepneme okraje.... ... ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnkové závitky s klobásou: Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí s křenem a vložíme půlky klobásy. Svineme do válečků zpevníme jehlicemi a potřeme česnekem... ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Párky v obleku: Těsto rozválíme na tloušťku asi 2-3 mm a podle pravítka nakrájíme rádýlkem na dlouhé asi 3 cm široké proužky. Každý párek omotáme spirálovitě jedním proužkem a položíme na plech... ... ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová haše: Zbytky upečeného vepř. masa-bůček umeleme na mas. strojku. V kastrolu na heře osmažíme 1 cibuli do růžova, zaprášíme hl. moukou(2 lžíce) a krátce prosmahneme( 2 minuty) přidáme ml. maso ... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní telecí kýta: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Prudce je opečeme na rozehřátém oleji, vyjmeme a uložíme na teplo. K oleji přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, na plátky nakrájené žam ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí s jáhlovou kaší: Osolené maso nakrájíme na malé kostky a opečeme na sádle. Podlijeme, po 15 minutách přidáme nakrájenou zeleninu a společně dusíme doměkka. Jáhly spaříme a uvaříme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s pomerančovou rýží: Kuře osolíme, opepříme, potřeme i uvnitř tymiánem, obložíme máslem a upečeme dočervena. Mezitím uvaříme ve slané vodě rýži téměř doměkka... ... …více»
|