500 g jehněčího masa
| 2 lžíce sádla
| 40 g slaniny
| 100 g mrkve
| 100 g kořenové petržele
| 100 g celeru
| 2 stroužky česneku
| 250 g jáhel
| sůl
Postup přípravy receptu Jehněčí s jáhlovou kaší:
Osolené maso nakrájíme na malé kostky a opečeme na sádle. Podlijeme, po 15 minutách přidáme nakrájenou zeleninu a společně dusíme doměkka. Jáhly spaříme a uvaříme na hustou kaši. Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme a polovinu zamícháme do jáhlové kaše. Na talíř upravíme dávku kaše, na ni dušené maso se zeleninou a vše přelijeme druhou polovinou rozškvařené slaniny. Podáváme se zeleninovým salátem.
Fotky receptu Jehněčí s jáhlovou kaší:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!