![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Terijaki z kuřete: Vykostěné kuřecí maso ponecháme v co největších kouscích. Vidličkou projedeme několikrát masem místo naklepání. Maso spaříme na 20 vteřin ve vroucí vodě... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné papriky s tvarůžkami: Paprikám seřízneme vršky a vydlabeme je. Cibuli, špekáčky a tvarůžky nakrájíme na kostičky, smícháme s hořčicí a směsí a naplníme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špenátové nudle s kuřecím masem: Řízky se nakrájejí na tenké nudličky, které osmažíte na oleji. K tomu přidáte napůl rozmražený špenát a necháte provařit, až se špenát rozpustí.
Mezitím dáte... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané masové kuličky: Cibule, petrželka a česnek se drobně naseká a propracuje s mletým masem, moukou, jedním vejcem, hořčicí, solí a pepřem. Mokrýma rukama tvarujeme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové tobolky plné cibulí: Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme ostrou hořčicí.
Nádivka: Slaninu nakrájíme, vysmažíme a na ni lehce opečeme hrubě nastrouhanou nebo... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety na majonéze: Plátky masa naklepeme a každý osolíme.
Připravíme si marinádu a do ní naložíme maso.
Nejlepší je den předem nebo stačí ráno před vařením... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Naložené masíčko: Kotlety omyjeme, lehce naklepeme, po obvodu nařízneme, aby se nestočily a posolíme.
Smícháme vejce, solamyl, kečup, rozmačkaný česnek, grilovací koření, pepř, kari... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gurmánské řízky: Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Na talíř si nachystáme hladkou mouku, maso potřeme hořčicí a namazanou stranou položíme na mouku, potřeme druhou stranu a maso... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře podle pana ráže: Kuře osolíme a opepříme, naskládáme do remosky, posypeme nakrájeným česnekem a nastrouhaným sýrem, zalijeme šlehačkou a pečeme až se utvoří zlatohnědá kůrka.
Můžeme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Talířové kuře: Očištěné kuře osolíme hlavně uvnitř a pak posypeme kořením.
Takto připravené boubelaté kuřátko vložíme na porcelánový talíř. Talíř s kuřetem vložíme do vyhřáté trouby... ... …více»
|