![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažant s olivami: Oškubané bažanty vykucháme, opálíme, vypereme, prošpikujeme slaninou, osolíme, dáme do zeleninového základu, připraveného z kořenové zeleniny nakrájené na jemné kostičky a másla a dusíme do měkka. Baž ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koroptev ve vinných listech: Oškubané, opálené, vykuchané a vyprané koroptve osolíme a obalíme plátky čerstvé slaniny, čistě vypranými vinnými listy, obvážeme bílou nití, dáme do pekáčku s máslem a zvolna pečeme za stálého polé . ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí hřbet dle kuchaře Maňasa: Omytý, osušený králičí hřbet osolíme a zprudka krátce opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme kostičky anglické slaniny, mrkev nakrájenou na kolečka, divoké koření. Pod pokličkou krátce podusíme doměkka ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí hřbet na uzeném bůčku: Očištěný, odblaněny králičí hřbet dobře posolíme z obou stran, na několika místech jej protkneme tenkými proužky slaniny a položíme do pekáče, na jehož dně jsou rozloženy plátky uzeného libového bůčku ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušený králík s křenem: Králičí stehna potřeme rozetřeným česnekem a odložíme na 45 minut do chladna. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu a stehna, opečeme z obou stran. Zakápnem ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný hovězí cop : Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, v míse ji smícháme s mletým masem, jedním vejcem, prolisovaným česnekem, rajčatovou šťávou a strouhankou. Směs podle chuti osolíme a opepříme. Těsto rozpůlíme a r ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roštěnky Esterházy : Plátky masa naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme, z jedné strany potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce. Dáme na rozpálený olej z obou stran osmažit. Pak vyjmeme a na výpeku necháme orestovat n ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněné hovězí závitky : Omyté a osušené plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Šunku nakrájíme na nudličky. Klobásovou hmotu vytlačíme ze střívka, smícháme se šunkou a přidáme petrželku a cibuli. Naneseme na závitky, stočíme ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rýnská roštěná : Maso naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Poté maso vyjmeme, ve výpeku osmažíme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme nakrájený celer, papriku, přimícháme protlak a přili ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pistáciové bifteky : Brambory omyjeme, uvaříme, oloupeme a podélně rozpůlíme. Nadrobno rozkrájíme 1 šalotku a zesklovatíme ji na másle. Přidáme strouhanku, opražíme a necháme vychladnout. Smícháme s vejcem a pistáciemi, o ... …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |