![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s omáčkou z leča a salámu: Nejprve dáme do hrnce vařit vodu a necháme ji uvést do bodu varu. Potom vodu osolíme a přilijeme trochu oleje, aby se špagety neslepili. Špagety vaříme dokud nejsou měkké.
Mezitím než se nám uvaří ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstovinový salát s brokolicí a šunkou: Omytou brokolici nakrájíme na kousky a orestujeme 15 minut na másle. Přidáme na drobno nakrájenou šunku a restujeme dalších 10 minut. Uvaříme těstoviny a vše smícháme. Osolíme a zalijeme bílým jogurte ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené pikantní kuře v marinádě: Kuře naporcujeme a z ostatních surovin si připravíme marinádu. Touto marinádou potřeme maso, které necháme několik hodin /může být i přes noc/ odležet v chladničce. Potom dáme maso péct. Podle potřeby ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapoun mořený po řecku: Ze zeleniny a ostatních přísad zhotovíme mořidlo. Kapouna očistíme a necháme marinovat 24 hod. Pak jej přendáme na pekáč a dáme péci. Podléváme mořidlem. Maso vyjmeme a zahustíme maizenou. Maso přelév ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Toulonské vepřové řízky : Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Mleté maso ochutíme trochou muškátového květu a nastrouhaným muškátovým oříškem, přisolíme, promícháme s vajíčkem a vzniklým těstíčkem připravené řízky naplníme. ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí prejt : Maso uvaříme doměkka a hrubě umeleme. Přidáme jemně umletá játra a v mléce namočené a též rozemleté rohlíky. Okořeníme a pečlivě promýcháme. Podle potřeby ředíme ovarovou vodou. Pečeme na vymazaném a ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní letní maso : Vepřovou plec pokrájíme na větší kostky, nasypeme do zapékací misky nebo do pekáčku, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, pórek a papriku nakrájíme na nudličky a česnek na slabé plátky. Okořeníme so ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýžová omeleta se šunkou: Rýži vaříme pod pokličkou ve 120 ml osolené vody na mírném ohni asi 20 minut, dokud se nevsákne všechna tekutina. Rozšleháme vejce a vmícháme vařenou rýži, nakrájenou šunku a nasekanou petrželku. Osol ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jáhlové rizoto: Prsíčka uvaříme ve vodě spolu s kmínem a hřebíčkem. Jáhly 2krát spaříme horkou vodou, propláchneme studenou a uvaříme v dvojnásobném množství vody cca 20 minut. Poté je vypneme a necháme pod pokličkou ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maďarská slepice na paprice: Dobře uvařenou slepici zbavíme největších kostí a nakrájíme na porce. Vložíme je na rozškvařenou slaninu s cibulkou, přisypeme papriku. Přidáme ocet, sůl, zalijeme vývarem a krátce podusíme. Pak maso ... …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |