Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mussaka

Mussaka
14. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mussaka : Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Oloupeme cibuli a společně s omytými rajčaty a lilky nakrájíme. Zeleninu opečeme spolu s mletým masem a kořením. Na směs z bylinek použijeme tymián, saturejk ... …více»

Velikonoční šunková nádivka s kopřivami

Velikonoční šunková nádivka s kopřivami
14. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Velikonoční šunková nádivka s kopřivami : Veku nakrájíme na kostičky, pokapeme mlékem a necháme ho vsáknout. Oddělíme žloutky od bílků. Mezitím opereme kopřivy, spaříme je ve vroucí vodě, scedíme a necháme okapat. Šunku nakrájíme na nudličk ... …více»

Zapečené kuřecí maso

Zapečené kuřecí maso
14. 11. 2007 Drůbeží maso +++-______
Příprava receptu Zapečené kuřecí maso : Drůbeží maso nakrájíme na kousky. Připravíme si bešamel. Opraženou mouku zalijeme mlékem a okořeníme. Nakonec přidáme sýr, ale část si ho necháme na posypání pokrmu. Do bešamelu zamícháme nakrájené ma ... …více»

Wurstguláš

Wurstguláš
14. 11. 2007 Uzeniny ++++++____
Příprava receptu Wurstguláš : Na oleji osmahneme cibulku, přidáme na kostičky nakrájené párky, prohřejeme. Přidáme papriku. Do hrnce přidáme nakrájené brambory, dolijeme vodou a vaříme. Dochutíme solí, pepřem a zahustíme jíškou tm ... …více»

Vepřové maso se zeleninou

Vepřové maso se zeleninou
14. 11. 2007 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřové maso se zeleninou: Maso nakrájíme na menší kousky a prudce osmahneme na sádle.Pak přidáme na plátky nakrájenou cibuli a dusíme, až změkne.Vložíme papriky nakrájené na nudličky, plátky rajčat, osolíme a dusíme do měkka. ... …více»
 

Krůtí prsa s dýňovou nádivkou

Krůtí prsa s dýňovou nádivkou
14. 11. 2007 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Krůtí prsa s dýňovou nádivkou: Rohlíky nakrájíme na menší kousky a pokropíme mlékem. Dýni nakrájíme na malé kostičky, smícháme s vejci, nasekanými bylinkami, dýňovými semínky a rozpuštěným máslem. Pak ještě přimícháme nakrájené roh ... …více»

Grilované kuře na zelí

Grilované kuře na zelí
14. 11. 2007 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Grilované kuře na zelí: Připravíme si remosku, nebo případně nádobu, ve které budeme kuřátko péct a na dno dáme celý sáček kysaného zelí včetně šťávy a na takto připravený základ dáme důkladně omyté kuře, které okořeníme gri ... …více»

Veronský krocan s mandlovou nádivkou

Veronský krocan s mandlovou nádivkou
14. 11. 2007 Drůbeží maso +++-______
Příprava receptu Veronský krocan s mandlovou nádivkou: Krocana omyjeme a nasolíme. Z uvedených surovin si připravíme nádivku, do které nakonec vmícháme sníh. ... ... …více»

Anglický krocan dušený

Anglický krocan dušený
14. 11. 2007 Drůbeží maso ++++++++-_
Příprava receptu Anglický krocan dušený: Krocana osolíme, pokryjeme slaninou, přidáme máslo a zeleninu. Zlijeme polévkou a vínem a dusíme do měkka.Mezitím očistíme zbytek zeleniny - mrkvičky atd. Zalijeme je polévkou a udusíme do měkka. Kroc ... …více»

Milánský pulard

Milánský pulard
14. 11. 2007 Drůbeží maso ++++++-___
Příprava receptu Milánský pulard: Pularda osolíme a dáme na 10 min. podusit na máslo. Pak jej podlijeme sklenkou vína a vody, přidáme pepř, snítky petrželky a dáme dusit asi na 1 hod. Šťávu zahustíme. Polovinu omáčky nalijeme do ohniv ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !