![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vrstvená sekaná pečeně: Mleté maso smícháme se smetanou, vejcem, strouhankou, solí a pepřem. Z hmoty vytvoříme tři pláty, které se vejdou do pekáče nebo formy. Žampiony nakrájíme na plátky a osmáhneme krátce na trošce másla. ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonoční kolínko pečené v chlebovém těstě: Uzené koleno důkladně očistíme, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Vodu slijeme, koleno opět zalijeme studenou vodou a uvaříme je doměkka. Z mouky, vařených, prolisovaných brambor, jednoho žloutku ... ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Uzené maso po rychtářsku: Vařené brambory, nejlépe rohlíčky, nakrájíme na kolečka a vařený uzený bůček na kostky. Ohnivzdornou nádobu vymažeme máslem a do.ní klademe střídavě brambory, maso, na plátky nakrájenou cibuli, hř ... ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunka po staročesku pro více osob: Malou uzenou šunku nejdříve vykostíme a uvaříme ve vodě se světlým pivem. Mezitím si připravíme speciální pivní omáčku: drobně nakrájenou cibuli osmažíme na másle do zlatova, zasypeme hladkou moukou a ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunka na burgundském : Uzenou šunku vaříme do poloměkka, zbavíme kůže, opepříme a položíme na pánev s plátky cibule. Podlijeme hovězím vývarem a burgundským a necháme za stálého polévání slabou hodinku péci. Omáčku necedíme ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vařené uzené maso s hráškem a rýží: Uzené i vepřové maso uvaříme v mírně osolené vodě doměkka. Na kostičky nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme na kostičky nakrájené maso, utřený česnek, horkou vodou propláchnutou předvařenou r ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krakovské placičky: Uvaříme uzené maso. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a vsypeme rýži. Za stálého míchání mírně pražíme a pak zalijeme vodou z uzeného masa. Podle chuti osolíme a dusíme doměkka. Maso nakrájíme a vmíc ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso se žampiony a paprikou: Na tuku nebo oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájenou papriku, na plátky nakrájené žampiony, na kolečka nakrájený pórek. Společně vše osmažíme. Přidáme vývar z bujónu, osolíme a ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nádivka z uzeného masa se slaninou: Rozkrájenou slaninu rozškvaříme, zalijeme mlékem a přivedeme do varu. Tenkým proudem sypeme do mléka krupici, za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Vmícháme do ní kostičky vařeného uzeného, osolíme, ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso po horňácku: Uzenou pečeni vaříme ve vodě téměř doměkka. Vyjmeme ji a nasekáme na porce. Brambory nakrájíme na větší kostky, osolíme je a opečeme s cibulí a kmínem na části sádla. Zbytkem sádla vymastíme pekáč, na ... …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |