Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 02.11. 2024
Dnes má svátek Dušičky
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maďarské vepřové žebírko

Maďarské vepřové žebírko
26. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maďarské vepřové žebírko : Nasekaná žebírka mírně naklepeme, osolíme, opepříme, po obou stranách opečeme na horkém oleji a vyjmeme z pánve. Do výpeku nakrájíme na nudličky slaninu, částečně roztavíme, přidáme na kolečka nakráje ... …více»

Kuřecí růže

Kuřecí růže
26. 10. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí růže : Kuřecí prsa lehce naklepeme pod igelitem, nesmí se potrhat.Osolíme a klademe na ně suroviny v tomto pořadí: šunka, sýr, losos. Pevně stočíme do závitku,můžeme i připevnit párátky. Obalíme v klasickém ... …více»

Plzeňská roštěnka

Plzeňská roštěnka
26. 10. 2007 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Plzeňská roštěnka : Roštěnky naklepeme, osolíme a okořeníme. Na oleji osmahneme jednu nakrájenou cibuli, vložíme roštěnky, opečeme je po obou stranách, mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vy ... …více»

Dobré kuře

Dobré kuře
26. 10. 2007 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Dobré kuře : Kuře naporcujeme. Smícháme žloutek se solamylem, olejem, solí, pepřem, grilovacím kořením a plnotučnou hořčicí podle chuti. Všechny suroviny rozkvedláme, kuře touto směsí potřeme a upečeme. ... ... …více»

Vepřová pečeně na zázvoru

Vepřová pečeně na zázvoru
26. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová pečeně na zázvoru : Smícháme tymián s hořčicí a pastou potřeme maso, které uložíme do mělkého pekáče. Smícháme zázvorové víno, sójovou omáčku, olej a česnek a směsí maso přelijeme, potom je přikryjeme a uložíme přes noc ... …více»
 

Sibiřské pelmeně

Sibiřské pelmeně
26. 10. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sibiřské pelmeně: Na vál prosijeme mouku, uprostřed uděláme důlek, do kterého rozklepneme vejce, osolíme a nožem, za postupného přilévání vody, zaděláme těsto. Rukama vyhněteme tuhé hladké těsto a necháme asi 20 minut ... …více»

Kuřecí guláš

Kuřecí guláš
26. 10. 2007 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Kuřecí guláš: Sojové kostky vsypeme do horkého vývaru a necháme nabobtnat.Asi po 20 minutách je scedíme a lehce vymačkáme.Omyté maso nakrájíme na větší kostky.Brambory a kedlubnu oloupeme a pokrájíme na kostičky,oč ... …více»

Zapečená telecí filátka s lanýži

Zapečená telecí filátka s lanýži
26. 10. 2007 Telecí maso +++_______
Příprava receptu Zapečená telecí filátka s lanýži : Připravíme si telecí filátka, lehce je po obou stranách naklepeme, osolíme, obalíme v mouce a opečeme na másle do zlatová. Zalijeme vínem a stejným množstvím vody a dusíme asi 5 minut. Pak maso vyjmem ... …více»

Smažená spodní krůtí nožka

Smažená spodní krůtí nožka
26. 10. 2007 Drůbeží maso +++_______
Příprava receptu Smažená spodní krůtí nožka : Spodní díl krůtí nožky, vykostíme, kost přesekneme a použijeme s kůží na vývar. Masitou část rozdělíme dle velikosti na 2 - 3 části, rozřízneme na plát a potřeme směsí sojové omáčky, rozetřeného česne ... …více»

Sicilský biftek

Sicilský biftek
26. 10. 2007 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Sicilský biftek : Maso nakrájíme na plátky, osolíme, pokapeme šťávou z citrónu, opepříme a necháme asi jednu hodinu odležet. Bifteky opečeme na rozehřátém oleji do červena z obou stran a přendáme na Očištěné banány na ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !