Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 06.11. 2024
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Přírodní řízek se smaženou cibulí
30. 09. 2007 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Přírodní řízek se smaženou cibulí: Řízky naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme tuk, vložíme řízky a opečeme po obou stranách dohněda. Cibuli nakrájenou na půlcentimetrová kolečka obalíme v těstíč ... …více»

Jerevanský šašlik

Jerevanský šašlik
30. 09. 2007 Skopové maso ++++++++++
Příprava receptu Jerevanský šašlik: Skopové maso nakrájíme na kousky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a promícháme s jemně nasekanou cibulí. Pokapeme olejem a necháme v lednici 3-4 hodiny odležet. Pak navlékneme kousky masa střídavě ... …více»

Steaky na víně

Steaky na víně
30. 09. 2007 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Steaky na víně: Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné plátky. V pánvi ji potom na oleji za častého míchání smažíme asi 5 minut a děrovanou lžící ji z pánve vyjmeme. Ve stejné pánvi pak prudce opékáme naklepané plátky ... …více»

Anglický steak (biftek)

Anglický steak (biftek)
30. 09. 2007 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Anglický steak (biftek): Dobře odleželou a odblaněnou svíčkovou nakrájíme na silné plátky (3 až 4 cm), opatrně naklepeme, osolíme, opepříme a rychle opečeme v rozpáleném omastku z obou stran asi 4 až 6 minut. Bifteky připrave ... …více»

Citronové kuře s rýží

Citronové kuře s rýží
30. 09. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Citronové kuře s rýží: Na třech lžících oleje orestujeme maso (4 až 5 minut), ochutíme solí a pepřem, přidáme pórek a restujeme ještě 3 minuty. Zalijeme šlehačkou a pomalu dusíme. Těsně před dokončením přidáme šťávu z jedno ... …více»
 

Vepřové kotlety bakoňské

Vepřové kotlety bakoňské
29. 09. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřové kotlety bakoňské: Okraje kotlet nařízneme, aby se nekroutily. Potom kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme po obou stranách na tuku. Mírně podlijeme a dusíme. Slaninu nakrájíme na kostič ... …více»

Maso dvou barev

Maso dvou barev
29. 09. 2007 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Maso dvou barev: Maso i košťály nakrájíme na kostky. Košťály předsmažíme. Maso rozmícháme v misce se solamylem, bílkem a troškou vody, vkládáme na olej. Rychle mícháme a oddělujeme od sebe. Po dvou minutách přidáme ko ... …více»

Čína na fazolkách

Čína na fazolkách
29. 09. 2007 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Čína na fazolkách: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, naložíme do směsi sojové omáčky, oleje a koření, necháme přesnoc uležet. Maso na rozpáleném oleji opečeme, přidáme fazolky, promícháme, zalijeme sklenicí vody a do ... …více»

Mexická amoleta tortillas z nudlí

Mexická amoleta tortillas z nudlí
29. 09. 2007 Uzeniny +++_______
Příprava receptu Mexická amoleta tortillas z nudlí: Vejce rozkvedláme v míse, osolíme, přidáme sýr, vařené nudle, nadrobno nakrájený salám a dobře promícháme. Na rozpálený olej dáme vždy 2 lžíce hmoty, rozprostřeme a opékáme po obou stranách. Mexickou ... …více»

Kančí maso po myslivecku

Kančí maso po myslivecku
29. 09. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Kančí maso po myslivecku: V tlakovém hrnci lehce osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme naklepané, osolené a opepřené plátky kančího masa, orestujeme je z obou stran, jen co se maso zatáhne, přidáme celý sáček zeleniny, pak Moravanku  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků