Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jerevanský šašlik

fotka Jerevanský šašlik
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jerevanský šašlik:

600 g skopové kýty  | 2 ks cibule  | špetka soli  | špetka mletého pepře  |  olej na osmažení  | 2 lžíce koňaku  | 4 ks rajčata  | 4 ks papriky  | 1 ks lilek

Postup přípravy receptu Jerevanský šašlik:

Skopové maso nakrájíme na kousky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a promícháme s jemně nasekanou cibulí. Pokapeme olejem a necháme v lednici 3-4 hodiny odležet. Pak navlékneme kousky masa střídavě s nakrájenými rajčaty a paprikami a nakrájeným oloupaným lilkem na grilovací jehly a opékáme za občasného potírání olejem 14-16 minut. Hotový jerevanský šašlik přelijeme koňakem a ihned podáváme s brambory opečenými součastně na roštu grilu.


Fotky receptu Jerevanský šašlik:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jerevanský šašlik
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !