Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.06. 2025
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přírodní řízek se smaženou cibulí

fotka Přírodní řízek se smaženou cibulí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Přírodní řízek se smaženou cibulí:

4 ks řízky z vepřové kýty  | špetka soli a pepře  |  hladká mouka  | 600 g větších cibulí  | 2 ks vejce  | 4 lžíce piva  |  strouhanka  |  olej nebo tuk

Postup přípravy receptu Přírodní řízek se smaženou cibulí:

Řízky naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme tuk, vložíme řízky a opečeme po obou stranách dohněda. Cibuli nakrájenou na půlcentimetrová kolečka obalíme v těstíčku umíchaném z vajec, piva a mouky a ochuceném solí. Kolečka pak obalíme ve strouhance a hned je vhazujeme do vyšší vrstvy rozehřátého tuku a smažíme dozlatova. Necháme okapat na ubrousku a podáváme jako přílohu k řízkům. Přírodní řízek se smaženou cibulí můžeme doplnit vařenými brambory.


Fotky receptu Přírodní řízek se smaženou cibulí:

Přírodní řízek se smaženou cibulí
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Fotky vložil: rebo,Nandiči 
Hodnocení receptu Přírodní řízek se smaženou cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !