![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 08. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s pórkem a salámem: Špagety uvaříme v osolené vodě. Před dovařením k nim přidáme nakrájený pórek. Hotové špagety s pórkem přecedíme a promícháme s olejem. Salám nakrájíme na kostky, žloutky rozšleháme se solí, kořením a ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí na houbách se smetanou: Maso po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme. Poprášíme je moukou a prudce opečeme na tuku. Vyjmeme a do tuku po mase přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do růžova. Zaprášíme paprikou, při ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový bůček plněný prejtem: Ve vykostěném bůčku vytvoříme kapsu a naplníme ji prejtem, který připravíme z umletého ovaru promíchaného s drobně nakrájenou cibulí, utřeným česnekem, špetkou pepře, solí, majoránkou, zázvorem a ve s ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené koleno na černém pivě: Kolena osolíme a nařízneme kůži. Potřeme je rozdrceným česnekem a vložíme do pekáče. Přidáme cibuli pokrájenou nadrobno, česnek vcelku, nové koření, bobkový list a podlijeme jedním pivem. Pekáč dáme d ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ovar z vepřové hlavy: Hlavu očistíme, opálíme chloupky a 2 hodiny máčíme ve vlažné vodě. Potom hlavu vydrhneme kartáčkem, opět opláchneme vlažnou vodou a rozdělíme na porce. Osolíme, přidáme pepř a cibuli a vaříme pod pokl ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunková sekaná: Maso promícháme s kořením a ostatními ingrediencemi a v pekáči upečeme v troubě. Servírujeme s bramborovou kaší a s houbovou omáčkou. ... ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mleté maso zapečené s fazolemi: Cibulku osmažíme dozlatova. Přidáme mleté maso a za stálého míchání zprudka smažíme. Jakmile cibulka začne hnědnout, přidáme další ingredience a promícháme. Přelijeme do pekáčku a zapékáme v rozpálené ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové dušené s medem: Máslo rozehřejeme v rendlíku a stočené maso na něm ze všech stran opečeme. Přidáme šalotku, med, citronovou i pomerančovou kůru, osolíme a okořeníme kardamomem a pepřem. Maso zalijeme moštem, přivedem ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obložené vařené hovězí maso: V osolené vodě vaříme hovězí maso zároveň se zeleninou. Mezitím si připravíme jablkový křen: jablka oloupeme, nastrouháme najemno, přidáme nastrouhaný křen, podle chuti med a ocet, zalijeme troškou ho ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí plátky s medovou příchutí: Maso uvaříme ve slané vodě doměkka a ve vývaru je necháme vychladnout. Až potom je nakrájíme na velmi tenké plátky, které namočíme do marinády z vína, medu, sójové omáčky, posekané cibule a zázvoru. A ... …více»
|