Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2024
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový bůček plněný prejtem

fotka Vepřový bůček plněný prejtem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřový bůček plněný prejtem:

1 stroužek česneku  | 300 g ovaru  | 800 g vepřového bůčku  | dle chuti: sůl, majoránka, zázvor a mletý pepř  | 1 cibule  | 1 rozmačkaná žemle

Postup přípravy receptu Vepřový bůček plněný prejtem:

Ve vykostěném bůčku vytvoříme kapsu a naplníme ji prejtem, který připravíme z umletého ovaru promíchaného s drobně nakrájenou cibulí, utřeným česnekem, špetkou pepře, solí, majoránkou, zázvorem a ve studené vodě dobře namočenou a rozmačkanou žemlí. Kapsu zašijeme nebo uzavřeme pomocí jehel a bůček dáme péci. Pečeme ho v pekáči, jehož dno poklademe špejlemi. Maso vložíme do pekáče nejprve kůrčičkou dolů, potom je obrátíme, špejle vyjmeme a dopečeme dorůžova. Podáváme s bramborami nebo s chlebem.


Fotky receptu Vepřový bůček plněný prejtem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový bůček plněný prejtem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !