![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 06. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety na česneku: Maso kotlet uvolníme nožem od kosti, lépe se propečou. Z obou stran je osolíme a opepříme. Na oleji kotlety opečeme asi 10 minut a pak je vyjmeme a udržujeme teplé. Do výpeku přidáme posekaný česnek, ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunkofleky s uzeným masem a špekem: Uzené uvaříme a nakrájíme na kousky. Dáme do pekáčku. Těstoviny uvaříme v osolené vodě a pak scedíme.
Špek nakrájíme na kostičky a přidáme k masu. Platí, že čím víc tuku, tím křupavější šunkofleky. ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karbanátky ze dvou mas: Toustový chléb nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce. V míse promícháme maso, prolisovaný česnek, cibuli nakrájenou na malé kousky, namočený chléb, pol. lžíci hořčice a vajíčka. To vše dochutíme so ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží žaludky s pórkem: Žaludky očistíme od silné kůže, nakrájíme na velmi tenké plátky. Vložíme do misky a zalijeme nálevem ze sojové omáčky, oleje, destilátu a necháme 2 hodiny uležet. Smažíme a za stáleho míchání
přidáv ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kapsa s nivou a slaninou: Do kotlet vytvoříme kapsu, osolíme je zvenku i zevnitř. Cibuli a anglickou slaninu nakrájíme na jemno a společně osmažíme. Nivu nakrájíme na malé kostičky, po vychladnutí vmícháme do cibule s anglicko ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čína z vepřového masa: Vepřové maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, utřený česnek, nasekanou feferonku a ostatní ingredience. Promícháme a necháme v chladu 2 hodiny odležet. Na pán ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopová kýta se zeleninovou omáčkou: Kýtu naklepeme, osolíme, opečeme po všech stranách na rozehřátém oleji a vyjmeme. Na oleji usmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibuli a na tenké plátky nakrájenou zeleninu, přidáme pokrájená rajčata, ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené knedlíčky z mletého masa : Mleté maso smícháme se zvlhčenou strouhankou, přidáme sójovou omáčku, nakrájenou cibuli, utřený česnek, glutasol a sůl. Dobře promícháme a vytvořené malé knedlíčky osmažíme na sádle. K tomu podáváme o ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Zapečená paštika s bylinkami: Nadrobno nakrájenou housku zalijeme smetanou a po chvíli ji vmícháme k mletému bůčku s namletými játry. Poté přidáme ještě vejce, na sádle osmaženou cibuli, mouku a vše důkladně promícháme. Dochutíme ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Moravský vrabec s moravským zelím a bramborovým knedlíkem: Větší kostky vepřového masa promícháme s prolisovaným česnekem, solí, kmínem a nahrubo nakrájenou cibulí. Přikryjeme fólií a dáme do chladu, nejlépe přes noc. Zaleželou masovou směs podlijeme trochou ... …více»
|