Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 13.05. 2025
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kotlety na česneku

Kotlety na česneku
16. 06. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety na česneku: Maso kotlet uvolníme nožem od kosti, lépe se propečou. Z obou stran je osolíme a opepříme. Na oleji kotlety opečeme asi 10 minut a pak je vyjmeme a udržujeme teplé. Do výpeku přidáme posekaný česnek, ... …více»

Šunkofleky s uzeným masem a špekem

Šunkofleky s uzeným masem a špekem
16. 06. 2009 Uzeniny ++++++____
Příprava receptu Šunkofleky s uzeným masem a špekem: Uzené uvaříme a nakrájíme na kousky. Dáme do pekáčku. Těstoviny uvaříme v osolené vodě a pak scedíme. Špek nakrájíme na kostičky a přidáme k masu. Platí, že čím víc tuku, tím křupavější šunkofleky. ... …více»

Karbanátky ze dvou mas

Karbanátky ze dvou mas
16. 06. 2009 Mleté maso ++++++++++
Příprava receptu Karbanátky ze dvou mas: Toustový chléb nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce. V míse promícháme maso, prolisovaný česnek, cibuli nakrájenou na malé kousky, namočený chléb, pol. lžíci hořčice a vajíčka. To vše dochutíme so ... …více»

Drůbeží žaludky s pórkem

Drůbeží žaludky s pórkem
16. 06. 2009 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Drůbeží žaludky s pórkem: Žaludky očistíme od silné kůže, nakrájíme na velmi tenké plátky. Vložíme do misky a zalijeme nálevem ze sojové omáčky, oleje, destilátu a necháme 2 hodiny uležet. Smažíme a za stáleho míchání přidáv ... …více»

Vepřová kapsa s nivou a slaninou

Vepřová kapsa s nivou a slaninou
16. 06. 2009 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Vepřová kapsa s nivou a slaninou: Do kotlet vytvoříme kapsu, osolíme je zvenku i zevnitř. Cibuli a anglickou slaninu nakrájíme na jemno a společně osmažíme. Nivu nakrájíme na malé kostičky, po vychladnutí vmícháme do cibule s anglicko ... …více»
 

Čína z vepřového masa

Čína z vepřového masa
16. 06. 2009 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Čína z vepřového masa: Vepřové maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, utřený česnek, nasekanou feferonku a ostatní ingredience. Promícháme a necháme v chladu 2 hodiny odležet. Na pán ... …více»

Skopová kýta se zeleninovou omáčkou

Skopová kýta se zeleninovou omáčkou
16. 06. 2009 Skopové maso +++_______
Příprava receptu Skopová kýta se zeleninovou omáčkou: Kýtu naklepeme, osolíme, opečeme po všech stranách na rozehřátém oleji a vyjmeme. Na oleji usmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibuli a na tenké plátky nakrájenou zeleninu, přidáme pokrájená rajčata, ... …více»

Smažené knedlíčky z mletého masa

Smažené knedlíčky z mletého masa
16. 06. 2009 Mleté maso +_________
Příprava receptu Smažené knedlíčky z mletého masa : Mleté maso smícháme se zvlhčenou strouhankou, přidáme sójovou omáčku, nakrájenou cibuli, utřený česnek, glutasol a sůl. Dobře promícháme a vytvořené malé knedlíčky osmažíme na sádle. K tomu podáváme o ... …více»

Kuchařská pohotovost - Zapečená paštika s bylinkami

Kuchařská pohotovost - Zapečená paštika s bylinkami
16. 06. 2009 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Zapečená paštika s bylinkami: Nadrobno nakrájenou housku zalijeme smetanou a po chvíli ji vmícháme k mletému bůčku s namletými játry. Poté přidáme ještě vejce, na sádle osmaženou cibuli, mouku a vše důkladně promícháme. Dochutíme ... …více»

Kuchařská pohotovost - Moravský vrabec s moravským zelím a bramborovým knedlíkem

Kuchařská pohotovost - Moravský vrabec s moravským zelím a bramborovým knedlíkem
16. 06. 2009 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Moravský vrabec s moravským zelím a bramborovým knedlíkem: Větší kostky vepřového masa promícháme s prolisovaným česnekem, solí, kmínem a nahrubo nakrájenou cibulí. Přikryjeme fólií a dáme do chladu, nejlépe přes noc. Zaleželou masovou směs podlijeme trochou ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !