![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žampionová věž od holek z práce: V dortové formě položíme žampiony kloboučky dolů, orestujeme nakrájené maso a začneme vrstvit. Každou vrstvu posolíme a potřeme majonézou. Na žampiony dáme maso, posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem, d ... …více»
|
![]() |
13. 06. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bratislavský tokáň: Houby posolíme, pokmínujeme a podusíme.Cibuli zpěníme, na ní vložíme nakrájené maso, posolíme, popepříme a osmahneme. Podlijeme vodou a dusíme. Občas zamícháme. K téměř měkkému masu přidáme houby, hrá ... …více»
|
![]() |
13. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonoční sekanice od tety z Milevska: Rohlíky nakrájíme na kostičky, polijeme trochou mléka a vývarem. Když jsou rozmočené, rozmačkáme je tak, aby nezůstaly kousky. Pak přidáme žloutky, česnek, majoránku, krupičku, mouku,pepř a strouhanku ... …více»
|
![]() |
13. 06. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborový guláš s masovou konzervou: Cibuli zpěníme na oleji a zaprášíme paprikou. Přidáme brambory, sůl, pepř, kmín, šálek horké vody a 10 min dusíme. Potom přidáme maso z konzervy, protlak, mouku rozmíchanou v troše vody a 15 - 20 min ... …více»
|
![]() |
12. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ražničí z vepřové kýty: Vepřovou kýtu nakrájíme a nakleme na tenké plátky. Podle chuti ochutíme grilovacím kořením, solí, vegetou a pepřem. Maso nakrájíme na kousky a cibulky nakrájíme na kolečka. Nakonec napichujeme maso a ... …více»
|
![]() |
12. 06. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna s marinádou: Kachnu umejeme, rozporcujeme na části a vložíme do pekáče na kolečka pokrájené cibule. Uděláme si marinádu ze strouhaného jablka, cibule, česneku, olivového oleje, kmínu, kečupu, červené papriky dále ... …více»
|
![]() |
12. 06. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kedlubnové zelí s klobáskou: Kedluben oloupeme a nastrouháme na větším struhadle, mladší listy nakrájíme a společně dáme vařit do rendlíku. Pokrájíme cibuli a dáme na olej pánev osmažit, za chvíli přidáme nakrájenou ... …více»
|
![]() |
12. 06. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený gothaj s houbami a sýrem: Na plech z trouby naklademe silnější plátky salámu gothaj tak, aby se polovinou překrývaly.
Na salám navrstvíme na celou plochu naložené houby a posypeme jemně strouhánkou.
Toto vše přikryjeme další ... …více»
|
![]() |
12. 06. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí karé plněné párky: Maso umyjeme a ostrým nožem uděláme 2 zářezy a naplníme je párkami. Slaninu nakrájíme na menší hranolečky a maso prošpikujeme. Osolíme. Zbylou slaninu orestujeme, vložíme i maso a osmahneme. Pak podli ... …více»
|
![]() |
12. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlé maso na zelenině: Maso nakrájíme na kostičky. Měly by to být alespoň dva druhy masa, nejlépe červené a bílé.Orestujeme zprudka na 2 lžících oleje, nejlépe olovového nebo palmového, přidáme mraženou zeleninu (nejlépe a ... …více»
|