![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 05. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Halušky s kuřecím masem: Na pánvičce osmažíme na nudličky nakrájené kuřecí maso, do kterého přidáme koření. Když se maso osmaží do zlatova, přidáme instantní halušky a prosmažíme. Poté přidáme vejce a brynzu a promícháme přím ... …více»
|
![]() |
23. 05. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso na topince s mandarinkami: Karé nakrájíme na 8 stejně dlouhých plátků. Každý naklepeme, osolíme, opepříme a osmažíme po obou stranách na rozpáleném oleji. Plátky chleba opečeme v toastovači nebo na oleji na pánvi. Každou tobink ... …více»
|
![]() |
23. 05. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře s krabí náplní: Nejprve si uděláme náplň. Nahrubo nakrájíme krabí tyčinky a ochutíme solí a pepřem. Přidáme smetanu, brandy a tymián a opatrně promícháme. Do omytého a osušeného řízku vyřízneme kapsu a naplníme krabí ... …více»
|
![]() |
23. 05. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelné listy plněné masem a zázvorem: Zelí ponoříme do vroucí vody, 15 min vaříme. Hlávku vyjmeme, rozbalíme 8 listů a odkrojíme je od košťálu. Skrojíme silná žebra a necháme vychladnout. Housku nakrájíme na kostičky a pokropíme ji smeta ... …více»
|
![]() |
23. 05. 2009 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové maso v kapustě: Maso nakrájíme na kousky. Zbytečný lůj odstraníme. Na části části sádla osmahneme nakrájené cibule, přidáme maso, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Kapustu očistíme, pokrájíme na k ... …více»
|
![]() |
23. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra jako přírodní řízky: Z jater nakrájíme řízky, každý protáhneme slaninou a obalíme v hl. mouce. Na másle játra zprudka opékáme asi 4 min. Vyjmeme je z másla, přidáme do něj trochu vody, povaříme a ochutíme. Játra položíme ... …více»
|
![]() |
23. 05. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety s banánem a nivou: Kotlety naklepeme, osolíme, poprášíme kari a na oleji zprudka osmahneme. Na koždou kotletu položíme čtvrtku banánu, přikryjeme plátkem sýra a přiklopené pokličkou dopékáme na mírnem ohni nebo dáme zap ... …více»
|
![]() |
23. 05. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chebské vepřové kotlety: Do kotlet prořízneme kapsu, naplníme ji vejci umíchanými na másle s polovinou šunky a spíchneme jehlou. Na oleji kotlety opečeme, poklademe zbytkem šunky a sýrem. Dáme zapéct do horké trouby. Nakonec ... …více»
|
![]() |
23. 05. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gratinované vepřové řízky s ovocem: Vepřové řízky nařízneme po okrajích, naklepeme, osolíme a opečeme na oleji. Řízky vložíme do zapékací misky, pokledeme plátky broskví, šunky a posypeme sýrem. Zapečeme v troubě, až se sýr začne tavit. ... …více»
|
![]() |
23. 05. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Polská telecí pečeně: Řízky rozklepeme, osolíme, potřeme nádivkou, pevně zavineme, obalíme plátky slaniny a ovážeme nití. Na pekáč dáme sádlo, rychle na něm závitky opečeme, ale aby nezhnědly, podlijeme vývarem a vložíme d ... …více»
|