Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.05. 2025
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špagety s kuřecím masem a hráškem

Špagety s kuřecím masem a hráškem
27. 05. 2009 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Špagety s kuřecím masem a hráškem: Kuřecí maso opečeme na olivovém oleji dozlatova, osolíme, opepříme, přidáme sterilovaný hrášek a vaříme pět až 10 minut. Dochutíme zeleninovou vegetou. Uvařené špagety po uvaření v osolené vodě, sced ... …více»

Řízek v bylinkové omáčce

Řízek v bylinkové omáčce
27. 05. 2009 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Řízek v bylinkové omáčce: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a na den naložíme do oleje. Řízky následně opečeme v tomtéž oleji. Zvlášt si připravíme. bylinkovou omáčku. Do pánve s vyšším okrajem nalijeme smetanu, přidáme sýr, ... …více»

Pšenice se zelím a slaninou

Pšenice se zelím a slaninou
27. 05. 2009 Uzeniny ++++______
Příprava receptu Pšenice se zelím a slaninou: Pšenici veer namočíme. Ráno vodu vylijene a dáme čerstvou a uvaříme. Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku a anglickou slaninu. Přidáme kysané zelí a dusíme. Pak přidáme pšenici a zamícháme. ... ... …více»

Michalův guláš s bramboráčky

Michalův guláš s bramboráčky
27. 05. 2009 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Michalův guláš s bramboráčky: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a v hrnci na rozpáleném oleji orestujeme. Po chvíli k masu přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampióny a orestujeme opět asi 15 - 2 ... …více»

Rajská

Rajská
26. 05. 2009 Vepřové maso +++++++-__
Příprava receptu Rajská: Maso dáme v celku do studené vody do tlakového hrnce vařit. Asi 15-20 minut od bodu varu by mělo být měkké. Maso vyndáme a vývar pak použijeme. V jiném větším hrnci si uděláme jíšku. Necháme rozpálit ... …více»
 

Balkánské zapečené jehněčí

Balkánské zapečené jehněčí
26. 05. 2009 Jehněčí maso ++-_______
Příprava receptu Balkánské zapečené jehněčí: Z kýty nakrájíme menší plátky, mírně naklepeme, osolíme a na oleji opečeme po obouch stranách. Pekáček vymažeme tukem a vložíme opečené maso. Ve smetaně rozšleháme vejce, přidáme česnek se solí, sekan ... …více»

Bylinková kuřecí játra

Bylinková kuřecí játra
26. 05. 2009 Vnitřnosti ++++++++__
Příprava receptu Bylinková kuřecí játra: Našleháme vejce, vmícháme škrob a hladkou mouku. Přidáme pár kapek oleje, pivo a nasekané bylinky. Těsto musí být zahoustlé - jen zvolna stéká po lžíci). Necháme krátce odpočinout. Očištěná játra namá ... …více»

Pálivá pánev s mletým masem

Pálivá pánev s mletým masem
26. 05. 2009 Mleté maso ++++++++__
Příprava receptu Pálivá pánev s mletým masem: Oloupané a omyté brambory nakrájíme na menší kostičky. Na zahřátém tuku necháme pod poklicí osolené a opepřené brambory změknout. Oloupanou cibuli nakrájíme na malé kostičky, stejně pokrájíme i okurku ... …více»

Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou

Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou
26. 05. 2009 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou: Dvě cibule pokrájejte na tenká kolečka a posypte je 4–6 lžícemi třtinového cukru; promíchejte, přidejte dvě lžíce červeného vinného octa a sůl. Grilujte, dokud cukr na cibulce nezkaramelizuje. Pak ope ... …více»

Kotlety se šalvějovým máslem

Kotlety se šalvějovým máslem
26. 05. 2009 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Kotlety se šalvějovým máslem: Osolte 2 vykostěné vepřové kotlety a tři až čtyři minuty je z každé strany opékejte na 40 g másla. Přidejte hrst opláchnutých šalvějových lístků, jeden stroužek drceného česneku a opékejte d ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !