![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 04. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrové karbanátky s vínovou omáčkou: Játra pomeleme, přidáme vejce, strouhanku, 50 ml vína, pepř, zelenou nať a hřebíček. Maso promícháme a necháme odležet. Z masy tvoříme karbanátky, které vypražíme.
Na rozehřátém tuku chvíli pražíme ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné řízky v alobalu: Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý řízek uložíme šunku, sýr, slaninu, feferonku, přeložíme a upevníme párátkem. Vrch potřeme česnekem. Každou porci zvlášť zabalíme do ole ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová játra po asijsku: Rýži uvaříme ve 2 litrech osolené vody, scedíme a necháme okapat. Plátky cibule orestujeme na polovině tuku. Ochutíme solí, pepřem, karí kořením a paprikou.
Játra nakrájíme na tenčí plátky, orestujem ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní řízky s ovocní rýží: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, a z jedné strany obalíme v mouce. Prudce je opečeme, podlijeme vývarem a udusíme.
Rýži orestujeme na oleji, zalijeme vývarem, osolíme, přidáme rozinky, přikryjeme ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Horehronské řízky: Vejce rozšleháme se všemi kořeninami, kečupem a worcesterskou omáčkou. Maso naklepeme, vložíme do vajec a necháme 3-4 hodiny marinovat. Poté maso obrátíme a necháme dál marinovat přes noc.
Řízky prud ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Italské vepřové řízky: Kotlety naklepeme, osolíme, posypeme kmínem, potřeme prolisovaným česnekem. Maso z obou stran osmahneme a přendáme na talíř. Uzené maso nakrájíme na nudle, osmahneme ve výpeku, přidáme plátky hub a pr ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí mňamky mojí mamky: Na trošce oleje orestujeme cibuli, přidáme kuřecí maso a restujeme dozlatova, můžeme mírně podlít vodou. Šunku nakrájíme na nudličky, nivu rozdrobíme na kousky a všechno přidáme k masu. Mícháme ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekané bifteky: Maso umeleme, osolíme, opepříme. Cibuli nameleme a přidáme k umletému masu. Dle potřeby přidáme hladkou mouku. A formujeme bifteky, které osmahneme po obouch stranách. Podáváme s kaší. ... ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ražniči s paprikami: Vepřové maso si nakrájíme na kostičky, cibule si nakrájíme na kolečka, slaninu na kostičky, papriku na proužky. Maso si osolíme a opepříme. Poté napichujeme na špejli maso - cibuli - slaninu - paprtik ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftek s hermelínem: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Orestované maso vyndáme a výpek zahustíme moukou, zalijeme vodou, osolíme a provaříme. Na hotové maso ... …více»
|