![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto s kuřecím masem a se zeleninou: Dle návodu uvaříme rýži s novým kořením. Na olivovém oleji orestujeme kuřecí prsa nakrájené na drobné kousky. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli. Orestujeme. Přidáme mrkev, kukuřici a hrášek společně ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Myslivecká játra: Játra očistíme, omyjeme a na 30 minut ponoříme do kyselého mléka. Játra osušíme a nakrájíme na plátky 1,5 cm hrubé. Slaninu nakrájíme na nudličky a játra prošpikujeme. Posypeme pepřem, hřebíčky a obal ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí roštěnka s jogurtovou omáčkou: Naklepané řízky osolíme, opepříme, na jedné straně poprášíme moukou a z obou stran osmahneme. Přendáme je na talíř.
Vě výpěku spěníme cibuli a pak přidáme nakrájenou okurku a kapary. Přichutíme sarde ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špikované hovězí: Maso prošpikujeme nakrájenou slaninou ve směru svalových vláken.
V misce rozmícháme 1 lžíci oleje, prolisovaný česnek, hořčici, majoránku, pálivou papriku a sůl. Směsí potřeme povrch masa. Dáme ho na ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí jazyk s křenovou omáčkou: Jazyk uvaříme ve vodě, do které jsme přidali sůl, celou cibuli, koření, bobkové listy a vegetu.
Uvařený jazyk vybereme, na chvíli ponoříme do studené vody a oloupeme.
Z mouky a tuku uděláme jíšku, ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí rolka: Hovězí maso rozřežeme na široký plát, který vyklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí, obložíme nasekanou cibuli a tenkými plátky slaniny.
Mleté vepřové maso smícháme s vejcem, strouhankou, se s ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízky smažené v sýrovém těstíčku: Naklepané řízky osolíme a obalíme v hladké mouce. Namáčíme v připraveném těstíčku z rozšlehaných vajec a strouhaného sýra. Osmažíme po obou stranách a podáváme ozdobené plátkem rajčete a snítkou petrž ... …více»
|
![]() |
29. 04. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maďarský kančí guláš: Drobně nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova, přidáme sladkou mletou papriku, po zpěnění přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme je. Osolíme, okmínujeme a dusíme při mírném podlévání doměk ... …více»
|
![]() |
29. 04. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vejce v salámu se sýrem: Neoloupaný salám, utřený ubrouskem dáme na rozpálené sádlo péct. Při opékání se utvoří mističky, do kterých vložíme po jednom rozklepnutém vejci, osolíme, posypeme strouhaným sýrem, červenou paprikou ... …více»
|
![]() |
29. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky s houbovou omáčkou: Usmažíme osolené žampiony na másle, přidáme pokrájený pórek a salám. Nakonec zalijeme zakysanou smetanou. Vepřové plátky okořeníme a usmažíme na přírodní způsob. Podáváme s těstovinami. ... ... …více»
|