Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
18. 08. 2010 Uzeniny
Cibuli nakrájíme na kostičky. Cuketu nakrájíme na malé kousky. Tvrdý sýr nastrouháme na hrubém struhadle. Šunku nakrájíme na jemné proužky.
Na malém množství oleje necháme zesklovatět cibulku. Potom ... …více»
|
18. 08. 2010 Drůbeží maso
Kuře rozdělíme na 4 porce, které osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na kostičky. Česnek nakrájíme na tenké plátky. Cuketu nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku pokrájíme na proužky.
Na oleji ne ... …více»
|
18. 08. 2010 Hovězí maso
Na sádle si zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na malé kostičky nakrájené maso a necháme chvilku podusit. Přidáme na kostky nakrájenou mrkev a hrášek.
Rýži si propláchneme vřelou vodou a přid ... …více»
|
17. 08. 2010 Uzeniny
Těstoviny uvaříme podle návodu.
Cibuli a česnek jemně usekáme. Sterilovaný hrášek necháme okapat. Červenou papriku nakrájíme na velmi malé kostičky. Šunku nakrájíme na kostky.
Na oleji necháme zpěn ... …více»
|
17. 08. 2010 Mleté maso
Mleté hovězí maso a vepřový bůček promícháme. Játra nakrájíme na jemné kousky. Celer, mrkev a pastiňák nakrájíme na kostičky. Cibuli jemně usekáme. Žampiony nastrouháme najemno.
Na oleji orestujeme ... …více»
|
17. 08. 2010 Jehněčí maso
Jehněčí maso nakrájíme na asi 4 cm velké kostky. Smícháme citronovou šťávu s 2 lžícemi olivového oleje, přelijeme maso a promícháme. Okořeníme pepřem a solí, přidáme pár plátků cibule. Necháme asi 5 h ... …více»
|
17. 08. 2010 Mleté maso
Maso nakrájíme na malé kousky. Slaninu nasekáme najemno. Sýr nastrouháme. Pórek nakrájíme na velmi tenké kroužky. Papriku nakrájíme na jemné kostičky. Česnek prolisujeme.
Krůtí maso umeleme se slani ... …více»
|
17. 08. 2010 Vepřové maso
Maso očistíme a omyjeme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Osolíme a opepříme. V pekáči rozehřejeme sádlo (nebo použijeme olej), do něj vložíme plátky, přikryjeme a asi 40 minut pečeme při 200 st ... …více»
|
16. 08. 2010 Vnitřnosti
Hovězí srdce očistíme od blan a žilek. Nakrájíme na stejnoměrné kostky, které osolíme a opepříme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Špek nakrájíme na tenké plátky.
Na malém množství ... …více»
|
16. 08. 2010 Vepřové maso
Očištěný česnek nakrájíme na tenké plátky a dáme vařit cca do 750 ml vody a přidáme kostku vývaru /lze použít i masový vývar nebo z kostí/. Necháme zcela vychladnout. Maso nakrájíme na řízky, po stran ... …více»
|