![]() |
18. 08. 2010 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cibuli nakrájíme na kostičky. Cuketu nakrájíme na malé kousky. Tvrdý sýr nastrouháme na hrubém struhadle. Šunku nakrájíme na jemné proužky.
Na malém množství oleje necháme zesklovatět cibulku. Potom ... …více»
|
![]() |
18. 08. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuře rozdělíme na 4 porce, které osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na kostičky. Česnek nakrájíme na tenké plátky. Cuketu nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku pokrájíme na proužky.
Na oleji ne ... …více»
|
![]() |
18. 08. 2010 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na sádle si zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na malé kostičky nakrájené maso a necháme chvilku podusit. Přidáme na kostky nakrájenou mrkev a hrášek.
Rýži si propláchneme vřelou vodou a přid ... …více»
|
![]() |
17. 08. 2010 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Těstoviny uvaříme podle návodu.
Cibuli a česnek jemně usekáme. Sterilovaný hrášek necháme okapat. Červenou papriku nakrájíme na velmi malé kostičky. Šunku nakrájíme na kostky.
Na oleji necháme zpěn ... …více»
|
![]() |
17. 08. 2010 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mleté hovězí maso a vepřový bůček promícháme. Játra nakrájíme na jemné kousky. Celer, mrkev a pastiňák nakrájíme na kostičky. Cibuli jemně usekáme. Žampiony nastrouháme najemno.
Na oleji orestujeme ... …více»
|
![]() |
17. 08. 2010 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jehněčí maso nakrájíme na asi 4 cm velké kostky. Smícháme citronovou šťávu s 2 lžícemi olivového oleje, přelijeme maso a promícháme. Okořeníme pepřem a solí, přidáme pár plátků cibule. Necháme asi 5 h ... …více»
|
![]() |
17. 08. 2010 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso nakrájíme na malé kousky. Slaninu nasekáme najemno. Sýr nastrouháme. Pórek nakrájíme na velmi tenké kroužky. Papriku nakrájíme na jemné kostičky. Česnek prolisujeme.
Krůtí maso umeleme se slani ... …více»
|
![]() |
17. 08. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso očistíme a omyjeme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Osolíme a opepříme. V pekáči rozehřejeme sádlo (nebo použijeme olej), do něj vložíme plátky, přikryjeme a asi 40 minut pečeme při 200 st ... …více»
|
![]() |
16. 08. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hovězí srdce očistíme od blan a žilek. Nakrájíme na stejnoměrné kostky, které osolíme a opepříme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Špek nakrájíme na tenké plátky.
Na malém množství ... …více»
|
![]() |
16. 08. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Očištěný česnek nakrájíme na tenké plátky a dáme vařit cca do 750 ml vody a přidáme kostku vývaru /lze použít i masový vývar nebo z kostí/. Necháme zcela vychladnout. Maso nakrájíme na řízky, po stran ... …více»
|