![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s kuřecím masem a se zeleninou: Špagety uvaříme podle návodu na obalu a necháme odkapat. Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, opečeme na pánvi. Přidáme nakrájenou cibulku, papriku, lehce opečeme a poté přidáme nakrájená rajčata, po ... …více»
|
![]() |
28. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Carpacio z kuřecího masa: Maso osolíme, opepříme a necháme chvíli odležet. Potřeme ho olejem, vložíme do trouby a zvolna pečeme do měkka. Během pečení maso několikrát otočíme a podle potřeby potřeme olejem. Papriku a cibuli na ... …více»
|
![]() |
28. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kung Pao z kuřecího masa: Polovinu buráků nasucho opečeme, druhou polovinu rozdrtíme válečkem. Povaříme krátce slepičí bujón se lžičkou cukru, lžičkou octa a sherry. Přidáme sójovou omáčku rozmíchanou se škrobovou moučkou a kr ... …více»
|
![]() |
28. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klobása v kuřecím kabátku: Klobásky na obou koncích rozřízneme do kříže.
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme a po vnitřní straně potřeme hořčicí. Na řízek položíme plátek sýra, klobásu, zavineme jako závitek a zajistí ... …více»
|
![]() |
27. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové pyré s kuřátkem: Brambory opláchneme a oloupeme, poté je nakrájíme na 3 cm kostky. Brambory povaříme 20 minut ve vodě, poté vodu slijeme a na brambory nalijeme smetanu. přidáme sůl, pepř, rozmixujeme a ještě chvilku v ... …více»
|
![]() |
27. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínský květák s masem: Na přípravu potřebujete dvě pánve. V jedné pánvi osmažíme na oleji květák rozebraný na malé růžičky. Hned zpočátku ho osolte, aby pustil vodu a rychleji změkl. Přidejte drcený kmín, sójovou omáčku a h ... …více»
|
![]() |
27. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babiččina čína: Kuřecí prsa očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme je do uzavíratelné misky, přidáme sójovou omáčku, citronovou šťávu a na 2 dny uložíme do chladna.
Rozpálíme na pánvičce lžíci más ... …více»
|
![]() |
27. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husa na medu s mrkví a cuketou: Husu osolíme a opepříme. Stehna připevníme kuchyňskou nití k tělu, křídla složíme pod hřbet a přivážeme. Pekáč naplníme do půlky studenou vodou, husu do něj vložíme prsíčky dolů. Máslo nakrájíme na d ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pštros s mandlemi, žampiony, bazalkou a smetanou: Maso nakrájíme na nudličky, zakápneme sójovou omáčkou, olejem a necháme alespoň 1 hodinu odležet. Na pánvi upražíme nasucho mandlové lupínky. Na rozpáleném oleji zprudka opečeme maso, posypeme ho kar ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pštrosí bifteky: Všechny přísady důkladně promícháme a do marinády naložíme bifteky. Necháme asi 4 hodiny odležet a poté maso opečeme na pánvi nebo na grilu. ... ... …více»
|