![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí stehna pečená na marinádě: Rozmícháme všechny ingredience marinády a přes noc do ní naložíme kuřecí stehna. V průběhu marinování několikrát otočíme. Troubu předehřejeme na 190 C. Kuřecí stehna i s marinádou vložíme do pečící mí ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kantonské kuřecí závitky: Maso nakrájíme na řízky velikosti menší dlaně a rozklepeme. Do připravené marinády v misce naložíme řízky na půl hodiny (i déle). Pak řízky vyjmeme z marinády a nad miskou necháme okapat. Na každý pol ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí řízek po kijevsku: Prsíčka rozdělte na velký a malý kousek a naklepejte. Na velký kousek dejte kousek másla a přikryjte malým kouskem masa. Okraje zabalte. Vyválejte v rozšlehaném vejci, sekané zelené cibulce a ve strou ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené žížaly: Nejdřív vybereme oběť, která venku uloví žížalu. Pak vezmeme kuře, opláchneme ho studenou vodou a nakrájíme ho na nudličky podle přineseného vzoru :-) Maso osolíme, okořeníme, obalíme v trojobalu a us ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jemné chilli kuře: Kuřecí řízky jemně naklepeme, dobře osolíme a vložíme do mělké uzavíratelné nádoby. Přidáme rozmačkaný česnek, pokrájenou cibulku, nahrubo nastrouhaný zázvorový kořen a nasekanou petrželku. Smícháme c ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřátko v šípkové omáčce: Kuře vykostíme a naplníme zeleninou, kterou jsme před tím pokrájeli na kostičky a orestovali na olivovém oleji. Dochutíme kečupem. Celé kuře pak zabalíme do plátků anglické slaniny, lehce opečeme a dá ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře po exoticku: Kuřecí řízky mírně naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a opečme na rozpáleném oleji z obou stran. Potom maso vyjmeme a na zbylém tuku osmahneme pokrájený ananas, oloupané a na plá ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s medovou kůrčičkou: Kuře důkladně omyjeme, osušíme a potřeme vně i zevnitř solí a cayenským pepřem. Vložíme do pekáčku, mírně podlijeme a pečeme při 200 °C asi jednu hodinu dozlatohněda. Mezitím očistíme celer, nakrájíme ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí ragú ve smetanové omáčce: Máslo dáme na plotnu rozpustit, ale dáváme pozor, aby se nespálilo. Osmažíme si na něm krůtí prsíčka nakrájená na nudličky, a až maso chytne barvu, přihodíme k němu houby nakrájené na plátky. Když vid ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cikánské dušené maso se zeleninou: Osmažte na másle nebo olivovém oleji cibule a česnek s paprikou. Přidejte rajčata, vývar, čili, brambory, kmín, koriandr a sůl. Nakonec přidejte kuře a duste na mírném ohni hodinu nebo déle. Podávejte ... …více»
|