Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachní prso v listovém těstě

Kachní prso v listovém těstě
23. 03. 2008 Drůbeží maso ++++______
Příprava receptu Kachní prso v listovém těstě: Listové těsto necháme rozmrazit (asi 20 minut). Kachní prsa přepůlíme. Česnek oloupeme. Bazalku umyjeme, lístky otrháme. Rajčata omyjeme a nakrájíme na kostičky. Česnek, bazalku, rajčata i kapary spol ... …více»

Kachní prsíčka na mangu

Kachní prsíčka na mangu
23. 03. 2008 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Kachní prsíčka na mangu: Předehřejeme troubu. Kachní prsíčka okořeníme solí a pepřem. Vložíme do pánvičky a 4 minuty z každé strany opečeme. Pak prsíčka vložíme do trouby a necháme zcela zatáhnout. Cibuli oloupeme (asi třet ... …více»

Kachna v medové marinádě

Kachna v medové marinádě
23. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna v medové marinádě: Všechny suroviny na přípravu marinády důkladně promícháme. Očištěnou kachnu natřeme připravenou směsí a necháme stát asi dvě hodiny. Potom umístíme na plech a pomalu pečeme ve vyhřáté troubě. Pečeme o ... …více»

Kachna s rozinkami a jablky

Kachna s rozinkami a jablky
23. 03. 2008 Drůbeží maso +++-______
Příprava receptu Kachna s rozinkami a jablky: Kachnu osolíme, opepříme, okmínujeme a potřeme majoránkou a dáme péct do trouby. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na plátky. Na másle zkaramelizujeme cukr a na něm opečeme jablka. Zastřík ... …více»

Kachní pánev s papájou

Kachní pánev s papájou
23. 03. 2008 Drůbeží maso ++++++-___
Příprava receptu Kachní pánev s papájou: Čínské zelí očistíme, umyjeme a nakrájíme na si 2,5 cm široké pruhy. Papáju rozpůlíme a odstraníme jádra. Poloviny papáji oloupeme a dužinu nakrájíme na kostky. Z kachních prsíček odstraníme kůži, ma ... …více»
 

Kuře v hrnci

Kuře v hrnci
23. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře v hrnci: Kuře naporcujeme na menší kousky, přelejeme je olivovým olejem, posypeme bylinkami, osolíme, přidáme několik stoužků oloupaného česneku a necháme asi hodinu odležet. Oloupané brambory nakrájíme na ko ... …více»

Kachna s glazurou z granátových jablíček

Kachna s glazurou z granátových jablíček
23. 03. 2008 Drůbeží maso +++-______
Příprava receptu Kachna s glazurou z granátových jablíček: Šťávu z granátových jablíček vaříme společně s cukrem v hrnci po dobu 20 - 30 minut (šťáva zhoustne do sirupu). Šťávu pravidelně mícháme. Pak odložíme z plotny a udržujeme v teple. Kachny umyjeme a o ... …více»

Kachna na medu a pomerančích

Kachna na medu a pomerančích
23. 03. 2008 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Kachna na medu a pomerančích: Očištěnou a osolenou kachnu dáme do pekáče a pečeme při 170°C zhruba jednu hodinu. Při pečení poléváme kachnu medem a podle potřeby podléváme vodou. Upečenou kachnu vyjmeme, výpek zaprášíme hladkou mo ... …více»

Krocan s medovo-hořčičnou glazurou

Krocan s medovo-hořčičnou glazurou
23. 03. 2008 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Krocan s medovo-hořčičnou glazurou: Vnitřek a vnějšek krocana posypeme solí a pepřem. V pekáči pečeme při teplotě 160 stupňů asi jednu a půl až dvě a čtvrt hodiny. Mezitím v malé míse smícháme med a hořčici. Touto směsí potíráme krocana ... …více»

Krůtí kousky s česnekem

Krůtí kousky s česnekem
23. 03. 2008 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Krůtí kousky s česnekem: Krůtí maso nakrájíme na stejně velké kostky a vložíme do misky. Přidáme prolisovaný česnek, všechno koření a nastrouhanou citrónovou kůru. Množství koření přizpůsobíme zvyklostem, ale majoránky dáme p ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !