![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krůtí řízek ve slaninovém kabátku: Nejdříve si rozpálíme si troubu. Krůtí řízky krátce povaříme, osušíme a okořeníme solí a pepřem. Šalvěj spaříme, lístky otrháme. Na každý řízek položíme 2-3 lístečky šalvěje, ovineme slaninou a spíchn ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinované krůtí stehno na broskvích: Pekáček vymažeme tukem. Broskve (4) přepůlíme, zbavíme pecek a nakrájíme na plátky. Plátky broskví pak přendáme do mísy, spolu se 2 lžícemi oleje, lžičkou citrónové šťávy, špetkou kurkumy, soli a pepř ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené krůtí rolky s hovězím masem: Rozehřejeme si troubu na 175 st. Krůtí prsa naklepeme. Očistíme cibulku a nakrájíme na kroužky. Paprikové lusky přepůlíme, zbavíme jadérek a nakrájímeč na kostičky. Stroužky česneku nasekáme nadrobno. ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené krůtí maso se žampióny: Gnocci rozložíme do vymazané formy. Kuřecí prsa nakrájíme na proužky a uložíme na Gnocci. Cibuli i houby nakrájíme a opečeme na oleji. Zalijeme vodou, přidáme koření a necháme vařit. Přelijeme přes kr ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nakládaná slepice: Cukr se solí převaříme v 1,5l vody. Vodu necháme vychladnout a zalijeme s ni očištěnou a na porce nakrájenou slepici. Necháme stát dva dny. Občas maso převracíme. Potom slepici vyjmeme a povaříme v tr ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný kuřecí špíz na grilu: 1. Kuřecí prsa nakrájejte ne kousky, papriku zbavenou semen na čtverečky. Cibuli rozpulte a nakrájejte na kousky stejné jako papriku. Žampióny oddělte od nožiček.
2. Na špejle napichujte střídavě kou ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí závitky s mandlemi: 1. Kuřecí prsíčka nařízněte do dvou třetin a rozložte. Koriandr najemno nasekejte (pár lístků schovejte na ozdobení) a rozdělte na kuřecí plátky. Dle chuti osolte a opepřete, maso stočte a svažte nití ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí s cashew oříšky: Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky. Z bílku, soli, sezamového oleje a škrobové moučky vymícháme marinádu, kterou přelijeme přes maso a na 20 minut vložíme do lednice. Mezitím si očistíme cibulku a n ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře a la Itálie: Na rozehřátém oleji osmažíme cibulku,na které opečeme osolené a opeřené kuře ze všech stran, poté přidáme lěčo a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme kečupem a cukrem. Nejlépe je podávat s těstovinami. ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Císařská kuřecí křidélka: Bezmasou část křidélek odstřihneme a použijeme na polévku. Ostatní omyjeme a osušíme. V porcelánové míse smícháme sójovou omáčku, med, sherry, část zázvoru a rozetřený česnek. Do připravené marinády n ... …více»
|