![]() |
20. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí plátky s nivou : Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme rozdrobenou nivu a necháme ji rozpustit. Ochutíme polévkovým kořením a bílým pepřem, přidáme zakysanou smetanu a vymícháme dohladka. Na závěr vloží ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízek se sýrovým obalem: Kuřecí řízky naklepeme, potřeme kečupem, na každý dáme plátek sýra, přehneme a okraje sklepneme paličkou. Osolíme a obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance smíchané s nastrouhaným ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí roládky : Kuřecí prsa nakrájíme na několik velkých plátků a každý z nich lehce naklepeme. Potom ho potřeme směsí kečupu a prolisovaného česneku a poklademe plátkem slaniny a šunky. Osolíme, opepříme a stočíme d ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Alibušské kuře: Maso omyjeme, naklepeme a vložíme do zapékací misky (nejlépe skleněné), kterou předem trochu vymažeme tukem. Přidáme rozdrcený česnek, kari koření a jen špetku koření na kuře. Pokapeme trochou pickle ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Alenino kuřecí: Ze všech přísad kromě šlehačky si připravíme marinádu, do které dáme kuřecí maso pokrájené na nudličky. Maso má být ponořené v marinádě a necháme ho odležet 3-4 dny v chladničce. Odleželé maso podusím ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Flambované kuře: Kuře rozdělíme na čtvrtky a obalíme v mouce. Rychle osmažíme na másle, přelijeme nahřátým koňakem. Flambujeme, až koňak dohoří. Osolíme, opepříme, potřeme česnekem, podlijeme vínem a pečeme, nejprve c ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře knížete Hásala: Čtvrtky kuřete zalijeme v hrnci do roviny horkou vodou. Přidáme zeleninu, cibuli a vaříme doměkka. Potom maso vyndáme. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme mlékem a vývarem z kuřete, vymích ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůta s mandlovou nádivkou: Krůtu důkladně očistíme a propláchneme, pak ji osušíme a po povrchu i uvnitř osolíme. Břišní dutinu i vole naplníme nádivkou a zašijeme. Prsíčka a stehna protýkáme na nudličky nakrájenou slaninou. Krů ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krůtí prsa po piemontsku: Krůtí prsa vykostíme, opereme, stáhneme kůži, nakrájíme na plátky, které osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na másle. Z mouky, mléka a 10 g másla připravíme hustý bešamel. Do hotového vmícháme n ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí prsa se šunkou: Krůtí prsa opereme, vykostíme, stáhneme kůži, nakrájíme na plátky, které osolíme, obalíme v rozšlehaném vejci, strouhance a osmažíme na másle dozlatova po obou stranách. Do ohnivzdorné misky vložíme u ... …více»
|