![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené těstoviny s brokolicí: 1. Předehřejte troubu na 190 °C; horkovzdušnou na 170 °C. Těstoviny ve velkém hrnci s vařící vodou povařte šest minut, poté přidejte brokolici a vařte dalších pět až šest minut. Sl ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divoká kachna s kapustou: Kachnu osolíme a dáme na másle péct do trouby. Když je téměř upečená, vyndáme ji a dáme do jiného kastrolu společně se slaninou, nakrájenou na kostičky. Podlijeme vývarem. Kapustu rozčtvrtíme, opereme ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bažant dušený na jablkách: Bažanta prošpikujeme slaninou, osolíme a dáme dusit na másle. Můžeme podlít vodou. Ke konci dušení přidáme jablka, oloupaná, nakrájená na čtvrtky a dusíme. Když je bažant měkký, tak ho vyndáme a napor ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mandarínská kachna: Osušenou kachnu osolíme, opepříme, vložíme do pekáče na rozehřátý tuk a po obou stranách opečeme. Kachnu posypeme tymiánem, podlijeme vodou a pečeme ve středně horké troubě. Před dohotovením přidáme d ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní kachna: Na oleji osmažíme drobně nakrájenou cibuli, utřený česnek, všechno koření a mák. Přidáme očištěnou a naporcovanou kachnu, osolíme a opečeme prudce po obou stranách. Pak podlejeme vodou a pod pokličkou ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží steak po revírnicku: Maso naklepeme, osolíme, okořeníme a opečeme na oleji. Ozdobíme šlehačkou, kolečkem citrónu. Podáváme s brambory, hranolky. Obložíme zeleninou. ... ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná kuřecí stehna: Ukroutíme horní kost, naplníme dílkem jablka, slaninou, sýrem a ořechy. Spíchneme jehlou, osolíme a opepříme. Opečeme, trošku polijeme vodou a dopečeme doměkka. Podáváme s rýží. ... ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husa pečená na bramborách : Husu omyjeme, očistíme, naporcujeme, prošpikujeme kousky česneku, důkladně osolíme a necháme přes noc uležet. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Dáme je do hlubokého pekáče, promícháme s kolečky ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Asijská křupavá kachní prsa s lívanci: Na úvod je nutno říct, že tento recept je velmi náročný a je tedy vhodný spíše jen pro zkušenější a nadšené kuchaře, kteří vaření neberou jako povinnost. Dozvíte se v něm tajemství křupavosti tak znám ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Arabský chléb plněný masovou směsí: Kuřecí řízky nakrájíme na kousky a naložíme do marinády ze sojové omáčky, trochy kečupu, bazalky, pepře, špetky soli a škrobové moučky. Necháme hodinu v chladu uležet. Poté na pánvičce osmahneme nadro ... …více»
|