![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený pštros: Suroviny na marinádu promícháme v hluboké misce. Pštrosí maso jemně nakrojíme po vlákně. Vložíme je do marinády, několikrát v ní obrátíme, přikryjeme a odložíme na 2-3 dny do chladného místa. Maso pár ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rychlé karbanátky: Vařené maso zbavíme kůže a vykostíme ho. Čisté maso pokrájíme na drobné kousky a dáme do mísy. Cibuli, celer a papriky nakrájíme na drobné kousky a přidáme k masu. Masovou směs prohněteme a děláme ... ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medovo - hořčičný kuřecí steak se žampiony: Maso potřeme hořčicí, pokapeme medem a osolíme.
Polovinu másla rozehřejeme na pánvi a opečeme v něm maso.
Sundáme z pánve a uchováváme v teple.
Do pánve dáme zbylé máslo, pokrájené houby a brambory ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí závitky s nivou na černém pivě: Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na řízky položíme plátek šunkového salámu a kousek nivy. Uděláme závitky a obalíme v hladké mouce. Opečeme na pánvi s rozpáleným olejem. Mezitím si v zapéka ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí maso se třemi sýry: Omyté a osušené maso lehce naklepeme, posypeme kořením a na rozpáleném oleji prudce orestujeme z obou stran. Dva plátky potřeme lučinou a položíme na dno vymazané zapékací mísy sýrem dolů. Pak je posy ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená bažantí prsa po zbojnicku: Prsa bez kůže a kosti potřeme směsí nastrouhaného česneku, cibule, soli a pepře. Porce zabalíme do plátků slaniny a necháme 2-3 hodiny odležet. Prsa vložíme do pekáče, přidáme máslo, polijeme vodou a ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažant na hořčici se žampiony: Bažanta rozdělíme na 8 dílů, které protáhneme proužky slaniny, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a lehce posypeme moukou. Zbylou slaninu nakrájenou na kostečky osmahneme, přidáme máslo a nakrájenou c ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažantí prsa na jablkách s ořechy: Prsa bez kůže a kostí protáhneme proužky slaniny předem obalenými v mletém koření divočina. Osolíme, obalíme v mouce a na směsi oleje a másla po obou stranách zvolna opečeme. Přidáme na klínky nakráje ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachní prsa na broskvích: Maso vykostíme a zbavíme kůže. Na povrchu ho zlehka několikrát nařízneme, osolíme a opepříme. Prsa na rozehřátém oleji a másla opečeme, trochu podlijeme vínem a za občasného podlévání dusíme téměř dom ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře jako bažant: Kuřecí stehýnka osolíme a opečeme na drobně rozkrájené slanině s máslem a pokrájenou cibulí. Přidáme koření a dusíme nejdříve přikryté, pak odkryjeme a upečeme do červena. Podle potřeby podléváme ... ... …více»
|