![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízky plněné játry : Nejprve játra podusíme na másle, aby změkly a osolíme. Připravíme si řízky, naklepeme, osolíme a poklademe játry. Přehnuté je pak po krajích sklepneme paličkou nebo sepneme párátky. Poprášíme moukou, ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí závitky se šunkou a omáčkou: Maso osolíme, opepříme a potřeme rozemletou šalvějí. Poté ho zabalíme do plátku šunky a spojíme špejlemi nebo jehlou, aby závitky dobře držely pohromadě. Máslo zpěníme na pánvi. Zívitky vložíme do más ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hambáč: 1) Uvař vajíčko natvrdo. Nech ho vychladnout a oloupej ho
2) Kuřecí prsíčka omyj, ochuť solí, pepřem a paprikou a na rozpáleném oleji opeč dozlatova po obou stranách. Dej je vychladit.
... ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený bažant: Bažanta vykucháme, dobře omyjeme zvenku i zevnitř, prsa a stehna protkneme uzenou slaninou a osolíme. Na pekáči zpěníme na másle na holečka nakrájenou cibuli a na tento základ vložíme bažanta prsíčky ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí mňam: Kuřecí řízky naklepeme osolíme a opepříme. Nachystéme si hlubší pánev s pokličkou, přilijeme olej necháme rozpálit, pak kuřecí řízky z lehka osmažíme. Osmažené řízky dáme do remosky a necháme je upéct ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žampiónový nákyp : Těstoviny uvaříme do poloměkka, scedíme, propláchneme studenou vodou a promastíme olivovým olejem. Všechny houby důkladně očistíme a nakrájíme na menší kousky. Kuřecí maso nakrájíme na kostičky a zpru ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažant na rožni : Mladého bažanta očistíme, vykucháme a páteř rozřežeme. Pak maso osolíme, okořeníme a asi 30 minut opékáme na tuku nebo na oleji doměkka. Před podáváním maso polijeme rozpuštěným máslem a podáváme spol ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené kuřecí maso: Vymastit pekáč máslem, vykostěné maso ze stehen kuřat, osolit,
špetku kari, červenou papriku, petrželku nasekanou, dát do pekáčku. Zasypat rajčaty a papriku nakrájenou. Zalít trochou vody. ... ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na zázvoru a víně: Kuře rozporcujeme na menší dílky a vložíme do směsi z výše uvedených přísad. Ponecháme 1 až 2 hodiny uležet v chladničce. Nesolíme. Pak kousky grilujeme nebo pečeme a při pečení potíráme zbylou mírně ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na masoxu: Naporcované kuře rozložíme po pekáči, přiklopíme a dáme péct do trouby. Nesolíme, nekořeníme! V rendlíku rozpustíme na kostečky nakrájenou slaninu, zalijeme asi 200 ml vody a zavaříme 1 až 2 kostky Ma ... …více»
|