![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 05. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře Lac: Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na nudličky. V míse je smícháme se solí, solamylem, vejcem a necháme asi 20 minut odležet. Na rozpáleném oleji pak masovou směs prudce orestujeme až se nudličky přestanou slepovat …více»
|
![]() |
1. 05. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí rarášci: Kuřecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky. V misce si smícháme vejce, pivo, mouku, solamyl, sójovou omáčku, hořčici, sůl a pepř. Důkladně promícháme a do vzniklého těstíčka přidáme kuřecí kousky …více»
|
![]() |
1. 05. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízek s kloboučkem: Omyté a osušené řízky lehce po obou stranách naklepeme, osolíme, opepříme a zaprášíme moukou. Pak je na rozpáleném oleji prudce osmahneme z obou stran, mírně podlijeme a pod poklicí dusíme doměkka. Na měkké kuřecí řízky …více»
|
![]() |
29. 04. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Provensálské smaženky: Kuřecí nebo krůtí plátky nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Z vejce, mléka a hladké mouky ušleháme hladké těstíčko, přidáme do něj provensálské koření a ve vzniklém těstíčku namáčíme nudličky …více»
|
![]() |
23. 04. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené řízky s hruškami a hermelínem: Kuřecí řízky naklepeme a osolíme. Na rozpáleném oleji v pánvi je z obou stran orestujeme, posypeme mletým pepřem a odstavíme. Máslem vymažeme pekáček a řízky do něj přeložíme. Konzervu s hruškami přelijeme do malého …více»
|
![]() |
23. 04. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí Cordon bleu: Krůtí řízky zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Obložíme je plátky sýra a šunky a přehneme je napůl. Okraje sklepneme paličkou, nebo upevníme párátkem. Naplněné řízky obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku …více»
|
![]() |
23. 04. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný bramborák: Kuřecí prsíčka naklepeme, mírně osolíme, opepříme a vložíme do oleje, ve kterém jsme rozmíchali na kolečka nakrájený pórek a rozsekanou bazalku. Podle chuti můžeme ještě okořenit grilovacím kořením nebo čili kořením. …více»
|
![]() |
23. 04. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře pečené na bramborách: Na sporák dáme pekáč, nebo zapékací mísu. Na dno nalijeme olej, aby bylo dno celé zalité. Na oleji krátce orestujeme na nudličky nakrájenou papriku a na půlkolečka nakrájenou cibuli, přidáme kuře rozporcované na menší …více»
|
![]() |
23. 04. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí špíz s kari omáčkou: Kuřecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Česnek oloupeme a utřeme, přidáme limetkovou šťávu, koriandr, kari koření a med. Marinádu smícháme s masem a necháme chvíli odležet. Mezitím si nakrájíme …více»
|
![]() |
22. 04. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Placičky z kuřecího masa: Kuřecí maso bez kosti a kůže omyjeme, nakrájíme na nudličky a vložíme do větší mísy. Přidáme vejce, olej, solamyl, sójovou omáčku, rozmačkaný česnek, hořčici, sladkou mletou papriku, kari, sůl, pepř a podle chuti …více»
|