Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 10.05. 2025
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené řízky s hruškami a hermelínem

fotka Zapečené řízky s hruškami a hermelínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zapečené řízky s hruškami a hermelínem:

4 ks kuřecí řízky  | 300 g kompot - hrušky  | 200 g hermelín  | 2 lžíce máslo  |  sůl, pepř  |  olej na smažení  |  brusinky na ozdobu

Postup přípravy receptu Zapečené řízky s hruškami a hermelínem:

Kuřecí řízky naklepeme a osolíme. Na rozpáleném oleji v pánvi je z obou stran orestujeme, posypeme mletým pepřem a odstavíme. Máslem vymažeme pekáček a řízky do něj přeložíme. Konzervu s hruškami přelijeme do malého kastrolku a hrušky v něm prohřejeme. Pak je poklademe na řízky v pekáčku a překryjeme je plátky hermelína. Vše zapékáme ve vyhřáté troubě asi 10 minut.



Zapečené řízky s hruškami a hermelínem na talíři zdobíme brusinkami.

Jako příloha k zapečeným řízkům jsou vhodné hranolky, krokety nebo vařené brambory.


Fotky receptu Zapečené řízky s hruškami a hermelínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené řízky s hruškami a hermelínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !