Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čína ze slepice

fotka Čína ze slepice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Čína ze slepice:

1 slepice  | 1 větší cibule  | 1 kedluben, lze nahradit i celerem  |  sojová omáčka  |  černé pivo  |  koření na čínu  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Čína ze slepice:

Slepici uvaříme (vývar použijeme na polévku), maso nakrájíme na tenké nudličky a dáme společně s cibulkou (na kolečka) osmažit na rozpálený olej. Na druhou pánev dáme nahrubo nastrouhaný kedluben nebo celer společně s cibulkou také osmažit.
Po osmažení obou ingrediencí spojíme a zalijeme: 1 hrnek černého piva a 6 lžic sojové omáčky. Ochutíme uvedeným kořením.


Fotky receptu Čína ze slepice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čína ze slepice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle