Použité suroviny receptu Drůbeží řízečky se žampiony:
400 g drůbeží sekané
| hladká mouka
| tuk
| sůl
| kmín
| 2 lžíce oleje
| 1 menší cibule
| 250 g žampionů
| 1/4 l smetany
| petrželka
Postup přípravy receptu Drůbeží řízečky se žampiony:
Na pomoučeném prkénku upravujeme menší řízečky - medailónky. Opečeme je na pánvičce na oleji po obou stranách. Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme, zpěníme na tuku a doplníme očištěnými, jemně nakrájenými žampiony. Podlijeme smetanou, přidáme sůl a kmín a dusíme doměkka. Opečeně medailonky vložíme asi o deseti minutách k žampionům, prohřejeme a dochutíme.
Fotky receptu Drůbeží řízečky se žampiony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!