Postup přípravy receptu Krůtí nudličky s kari:
Při dochucování krůtích nudliček začneme přípravou marinády. Ve větší misce, kam budeme později vkládat maso, promícháme olivový olej s veškerým kořením, přidáme i sójovou omáčku a křen wasabi. Podle chuti dáme i sůl.
Krůtí prsa zbavíme blanek, podle potřeby omyjeme a nakrájíme na kratší nudličky. Maso přidáme ke kořeněné marinádě a necháme stát alespoň hodinu, nejlépe však přes noc.
Během marinování si připravíme zeleninovou vařenou přílohu. Brokolici očistíme pod tekoucí vodou, okrájíme příliš tvrdé části a rozdělíme na menší růžičky. Brokolici dáme vařit do vody s kostkou bujonu, podle potřeby ještě dosolíme. Vaříme, dokud není brokolice měkká, potom scedíme.
Naložené krůtí maso vhodíme na rozpálenou teflonovou pánev a prudce osmahneme, až maso zbělá a je dost měkké. Během smažení promícháváme, podle chuti ještě přidáme některé z použitého koření a odstavíme.
Krůtí nudličky s kari podáváme ihned, servírujeme na talíři s růžičkami brokolice. Podáváme s chlebem, vhodné jsou ale i vařené brambory.