Vložil: | MartinaT |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuřecí prsa po lombardsku:
400 g kuřecích prs
| 60 g másla
| 30 g cibule
| sůl, pepř
| 1 lžíce petrželky
| drůbeží vývar
| 200 g zeleného hrášku
| 100 g kuřecích jater
| 2 žloutky
| šťáva z poloviny vývaru
Postup přípravy receptu Kuřecí prsa po lombardsku:
Kuřecí prsa omyjeme, odstraníme kůži a necháme okapat. Na másle osmahneme nakrájenou cibuli, vložíme osolená a opepřená kuřecí prsa a ze všech stran opečeme. Přidáme petrželku a pod pokličkou dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Přidáme zelený hrášek a dusíme ještě 10 minut. Nakonec přidáme nakrájená játra a krátce podusíme. Odstavíme z ohně, necháme trochu prochladnout, přidáme žloutky rozšlehané s citronovou šťávou, zahřejeme a podáváme.
Fotky receptu Kuřecí prsa po lombardsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!