Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené kuře na jablkách

fotka Pečené kuře na jablkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Pečené kuře na jablkách:

1 kuře  | špetka soli  | 2 lžíce olivového oleje  | 4 lžičky kari koření  | 3 jablka  | 2 cïbule  | 2 lžíce rozinek  | 200 ml drůbežího vývaru  | 200 ml smetany na vaření  | 2 lžíce instantní jíšky

Postup přípravy receptu Pečené kuře na jablkách:

Kuře omyjeme, naporcujeme na čtvrtiny, osolíme ze všech stran a vložíme do pekáčku. V oleji rozmícháme tři lžičky kari koření a směsí maso potřeme.
Jablka zbavíme jádřinců a slupky a nakrájíme je na malé kostičky.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Jablky a cibulí obložíme kuře, posypeme ho rozinkami, poprášíme lžičkou kari koření a podlijeme trochou vývaru.
Dáme péct asi na 1,5 hodiny. Během pečení občas podléváme vývarem.
Upečené kuře vyndáme. Výpek zalijeme smetanou, přivedeme k varu, zaprášíme jíškou, krátce povaříme a omáčku dochutíme solí.


Fotky receptu Pečené kuře na jablkách:

Pečené kuře na jablkách
Pečené kuře na jablkách
Pečené kuře na jablkách
Fotky vložil: VendaD 
Hodnocení receptu Pečené kuře na jablkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !