Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Slaninu a šunkový salám nakrájíme na nudličky. Maso nakrájíme na kostky a okořeníme vegetou. Sýr nakrájíme na drobné kostičky.
V pánvi rozpálíme olej, vsypeme maso a restujeme jej, až změkne. Pak maso vyjmeme a uložíme do tepla. Do výpeku po masu přidáme slaninu, šunkový salám a cibuli. Společně restujeme. Pak vše zalijeme smetanou smíchanou s mlékem a přivedeme k varu. Směs zaprášíme hladkou moukou a povaříme. Vmícháme uzený sýr, kukuřici a pepř. Nakonec vmícháme kuřecí maso a směs odstavíme.
Podolskou kapsu podáváme s hranolky nebo opékanými brambory.
Fotky receptu Podolská kapsa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!