Vložil: | Dhariya |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Rýže Peking:
1 sáček rýže
| 1 sáček čínské mražené zeleniny
| 1 kus kuřecího prsa
| 1 kus papriky
| 1 lžíce olivového oleje
| špetka grilovacího koření, kari, podravky, oregana
| 1 lžice citronové šťávy
Postup přípravy receptu Rýže Peking:
Kuřecí prso naklepeme, potřeme salsou z olivového oleje, citronové šťávy, oregana a grilovacího koření. Maso naložíme přes noc do misky, zalejeme olejem a uchováme v lednici. Další den rýži uvaříme, ochutíme podravkou, ale jen jemně, protože maso bude slané dost a nasypeme do mísy. Maso vyndáme z lednice a nakrájíme na kostičky, které orestujeme na pánvi. Přidáme mrazenou čínskou směs. Dusíme cca. 5 minut. Hotovou směs s kuřecím masem nasypeme do mísy a dobře promícháme. Servírujeme za tepla a můžeme podávat s jakoukoliv zeleninou. Já osobně upřednostňuji k tomuto jídlu papriku. Dobrou chuť :o)
Fotky receptu Rýže Peking:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!