Postup přípravy receptu Thajské kuře:
Vykostěné kuře nakrájíme na kousky, zalijeme 1 dcl sojové omáčky, přidáme 30 g máčeného solamylu, 10 g drobounce sekaného česneku, 1 dcl bílého vína a 5 g bílého pepře. Vše řádně promícháme a necháme 15 minut odležet. Na rozpálený olej dáme masovou směs a za stálého míchání smažíme do měkka. Olej slijeme, přidáme 40 - 60 g kešu oříšků, 1 dcl bílého vína, 1 menší pokrájenou papriku a 1 chilli papričku, 1 menší nasekanou cibuli a zalijeme 1 dcl sojové omáčky. Na pánvi doděláváme ještě za stálého míchání asi tak 2 - 3 minuty. Podáváme s rýží a zdobíme zelným salátem. Chuť je vynikající a účinky zaručené!