Postup přípravy receptu Uho:
Česnek oloupeme, část prolisujeme a část nakrájíme na plátky.
Kuřecí prsní řízky naklepeme, z obou stran nasolíme, potřeme lisovaným česnekem podle chuti a posypeme majoránkou. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno.
Na pánvi rozpálíme olej a řízky ze všech stran prudce osmahneme asi 5 minut. Pak je odložíme stranou.
V hrnci na rozpáleném oleji osmahneme cibulku. Jakmile zesklovatí, vsypeme do hrnce mraženou zeleninu a krátce podusíme. Jakmile zelenina trochu změkne, vložíme řízky do zeleniny. Řízky by měly být zeleninou zakryté. Podlijeme horkou vodou, přikryjeme a dusíme tak dlouho, dokud maso zcela nezměkne. Průběžně podle potřeby mícháme a podléváme, aby se směs nepřichytila na dně. Uho zakapeme tekutým maggi kořením podle chuti. Asi 10 minut před dohotovením přidáme do omáčky na plátky nakrájený česnek.
Uho podáváme s vařenými brambory.